… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Trópusi színkavalkád a város dzsungelében

Trópusi színkavalkád a város dzsungelében

A Maybelline nyári sminkkollekciójának összhangját a kontrasztok harmonikus egysége adja. A nyári fények, a kifürkészhetetlen, titokzatos tekintet, a csábítóan érzéki ajkak valamint vadítóan színes körmök alkotják a szezon trendjét.


A nyár fülledt szenvedélye a vibráló színeké. Három, fantasztikus Master Precise tussal bővült a tusimádók lehetősége a Black, a Forest Brown és a Jungle Green színekkel. A színpompás Colorama kilenc új izgalmas színnel csábítja a körömlakkok szerelmeseit.

Tökéletesítsd bőröd színét, szerkezetét az ásványi anyagokban gazdag Affinitone Mineral folyékony alapozóval. Finoman púderezd le a T-zónát. Az orcák nap barnította hatását az Affinitone Blush Peach barackos árnyalatával érheted el, tedd az arccsont alá ívesen. A szemfestéshez a Big Eyes Luminous Brown palettára lesz szükség. Az érzéki korall árnyalatot tedd először a mozgó szemhéj egészére, a barnát pedig az alsó szempillatőhöz satírozd. A paletta közepén található High Light-ot tedd a szemöldökcsontra, a szemzugba és egy keveset az arccsontra. A Master Precise Jungle Green árnyalatú tussal kifelé vastagodó tusvonalat húzz. Szemöldöködet tökéletesítsd a Master Shape természetes pigmenteket és növényi vaxot tartalmazó szemöldök ceruzával. Szempilláidat a Colossal Go Extreme szempillaspirállal dúsítsd. /párás, esős időben, vízparton használd a Colossal Go Extreme vízálló változatát/. Ajkad érzékiségét fokozza a Color Sensational ajakrúzs Coral Tonic árnyalata. Körmeid színpompáját a kilenc vadiúj árnyalat tudja beragyogni egész nyáron!


 


Hozzászólások

Pin It on Pinterest