… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Trópusi élmények az otthonodban

Trópusi élmények az otthonodban

Szívesen élnéd át az otthonodban is az egzotikus növények illatát, a napszárította gyógynövények erejét és a déligyümölcsök zamatát, színeit és élményeit? A pozitív élmények felidézése egy-egy illattal, képpel, vagy hangulattal segíti, hogy a nyár élményeit egész évben magunkkal vigyük. Mindez bőrünkre és szépségükre is pozitív hatással lehet.

Wellness a kádban. Irány a trópusok!
A jó élmények feltöltő, szépítő, kisimító hangulatát a fürdőszobánkban is újrateremthetjük. A nyár a tenger hullámaival, a napfény erejével, egzotikus illatokkal és ízekkel kényeztet. A home-wellness célja, hogy ezekben az élményekben minden nap részesülhessünk. A szépségápolás nem csupán a testről való gondoskodás. Sokkal több annál. Élmények biztosítása önmagunk számára. A törődés, amit bármikor megadhatunk önmagunknak. Amikor a testeddel, a bőröddel törődsz, ez segít megismerni, elfogadni, szeretni önmagad. Olyan rituálé ez, amihez nincs szükséged senki másra. Ami által belül és kívül is széppé, sugárzóvá válhatsz. Őrizd magadban a napfényt a leghidegebb hónapokban is.

TRÓPUSI ÉLMÉNYÁPOLÁS
A trópusi növények, egzotikus gyümölcsök kivonatai magukban rejtik a nyár esszenciáját. Engedd szabadjára őket a fürdőszobádban és segítenek megújulni, önmagadra találni!

TROPICAL BODY PEELING: gyümölcssavakban gazdag testradír
Az egzotikus gyümölcsök illatával körülölelő bőrmegújító testradír. Bambuszőrleménnyel hatékonyan polírozó testradír. Vitalizál, bioaktív hatóanyagokkal táplál, antioxidánsokkal támogatja a bőrregenerációt, hogy szebb, selymesebb bőröd lehessen!

TROPICAL TRADICIONÁLIS TESTVAJ: zsírhiányos bőrre, bőrselymesítő növényi olajokkal, természetes antioxidánsokkal
Támogatja a megfelelő bőrhigiénés állapotot és a bársonyosan üde őrállapotot, különösen, ha fürdőzés, zuhanyzás után segíti a bőr vízmegőrző képességét. bőrregenerációt. Növényi vajakkal és esszenciális illóolajokkal segíti a selymesen szép bőr kialakulását.

TROPICAL TUSFÜRDŐ HAB
Trópusi illatfelhőben lebegés a csodás reggeli felfrissülés ideje alatt. Bőrkímélő bőrtisztító összetevővel készülő tusfürdőhab, kivi, papaya és a galagonya, mango kivonatokkal támogatja, hidratálja a bőrt.  A tamanu bőrápoló olajjal, vitaminokkal elősegíti a bőrregenerációt.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest