… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Toni Gard Seaside – egy új illat férfiaknak!

Toni Gard Seaside – egy új illat férfiaknak!

Egy nap a tengerparton, amikor szabad vagy, felszabadult és célba veheted a tenger végtelen horizontját. Szeld a habokat a friss tengeri áramlatokkal és a TONI GARD új SEASIDE illatával!

Lenyűgöző illat, friss, gyümölcsös akkordokkal, olyan, mint egy hűvös tengeri szellő Long Island-en. Ugyanakkor nyers és vad, így viselője egy igazán kiszámíthatatlan, titokzatos benyomást kelt, pont úgy, mint az óceán. Minden egyes fújás előhozza az emberből a távolság és az óceánok meghódításának elsöprő vágyát. Az illat a szabadságra és a régi tengerparti sétákra emlékeztet. A SEASIDE egy új illat, azoknak a férfiaknak, akik az óceánokat akarják meghódítani, és akik a kiszámíthatatlanért élnek!

 

A TONI GARD SEASIDE egy olyan parfüm, amely férfias jegyekkel és gyümölcsös akkordokkal egyesíti a tenger elképesztő tisztaságát. Az illat fej jegyében azonnal érezni a parfüm különleges DNS-ét, mely friss bergamont-tal párosul, egy leheletnyi citrommal, mandarinnal, grapefruit-tal és piros paprikával megerősítve. Alapjegyében meleg, fűszeres szantálfa, szívjegyében levendula, zsálya és tea akkordokkal, egy igazán egyedülálló illatot alkot. Különleges, teli energiával és épp úgy felejthetetlen, mint egy tengerparti nap! Engedd, hogy magával ragadjon a tenger! TONI GARD SEASIDE! (Kizárólag a Douglas Parfümériákban kapható!)

Hozzászólások

Pin It on Pinterest