… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Tökéletes díva megjelenés

Tökéletes díva megjelenés

A Black Eyed Peas énekesnője, Fergie híres arról, hogy mennyire szereti a feltűnő és csillagó ékszereket, illetve az extrém színű ruhákat. Persze, az évek alatt, pláne mióta férjhez ment, ő is visszafogottabb lett és most már inkább a sokat sejtető egyszerűbb darabok a kedvencei. „Fergie nagyon odafigyel a megjelenésére. A legfontosabb, hogy a haja tündököljön, az öltözködésében pedig remekül ötvözi a dögös vamp és a kislányos bájt”- nyilatkozta egy hollywoodi stylist, aki korábban már dolgozatt együtt az énekesnővel.

Hatalmas szempillák, Supershock szempillaspirál, (2300 Ft);  Pro Luscious ajakrúzs és szájfény, AVON (2000 Ft); Beautyblender sminkszivacs, amely már meghódította Amerikát (4990 Ft) Az elmúlt években nagyon sok énekesnő és színésznő rukkolt elő egy-egy új illattal, köztük Fergie is. Az Outspoken INTENSE by Fergie illat tükrözi az énekesnő kissé vadóc, ám annál nőiesebb egyéniségét. Gyümölcsös, energikus, provokatív. A tündöklő csillaggyümölcs és az édeskés golgotavirág lenyűgöző, inspiráló és energikus kompozíciója az érzéki pézsma meleg, szexi alapillatával vegyülve teljesedik ki, AVON (5500 Ft)

A csinos énekesnő egy korábbi interjújában bevallotta, hogy férjét, Josh Duhamelt fantasztikusan telt ajkaival hódította meg, hiszen Joshnak ez a gyenge pontja egy nőn. Egy felmérés szerint ez a harmadik leggyakoribb, amit egy férfi megnéz egy nőn!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest