… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Tökéletes bőrápolási rutin érzékeny bőrre

Tökéletes bőrápolási rutin érzékeny bőrre

Az Eucerin mosakodószereinek és testápolóinak rendszeres és együttes használatával búcsút inthetünk az érzékeny bőr tüneteinek

Bőrünk állapotát megannyi tényező befolyásolhatja, így akár egyik pillanatról a másikra válhat az addig puha, lágy tapintású bőrünk szárazzá és érdessé.  Az Eucerin érzékeny bőrre kifejlesztett pH5 termékcsaládjának tagjaival azonban felvehetjük a harcot az érzékeny bőr tüneteivel, akár egy teljes bőrápolási rutint is kialakíthatunk azok megelőzése érdekében. 

Bőrünk megannyi funkciót, feladatot lát el, amelyek közül az egyik legfontosabb a védelmi szerepe. Pajzsként ölel körül minket, megvédve a különböző külső támadásoktól, megőrizve egészségünket, valamint jó közérzetünket. Ezen kulcsfontosságú védekező mechanizmusának egyik fő eleme az enyhén savas pH-értéke, amelyet a bőr savköpenye hoz létre. A szennyezett levegő, a hőmérséklet-ingadozás és a durva hatású vegyi anyagok mind-mind veszélyként leselkednek a pH-értékre, amely, ha az optimális tartományából elmozdul, azzal megbontja a természetes egyensúlyt bőrünkben. Ekkor a bőr nem tudja betölteni a védelmi funkcióját, ennek következtében kiszáradhat, érzékennyé válhat, valamint fogékonyabb lesz a különböző fertőzésekre, betegségekre. 

Bőrünk optimális pH-értékének megőrzéséért folytatott harcban az Eucerin pH5 termékek legjobb barátainkká válhatnak, ugyanis a termékcsaládot kifejezetten a száraz, érzékeny bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Rendszeres használatuk során visszakaphatjuk bőrünk megfelelő pH-értékét, annak természetes védekezőképessége megerősödhet, így bőrünk ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben. Ezenfelül a termékcsalád mosakodószereit, valamint testápolóit kombinálva egy szuper bőrápolási rutint is felépíthetünk érzékeny bőrünk számára.

Az Eucerin pH5 extra könnyű, intenzív gél-krémje könnyed textúrájának köszönhetően szinte beleolvad bőrünkbe. Egy pillanat alatt felszívódik, nem hagy ragacsos, zsíros érzetet bőrünkön, szinte azonnal hidratálja, megnyugtatja a száraz bőrt a hozzáadott dexpanthenolnak köszönhetően. Ezenfelül optimális pH-értékével helyreállítja a bőr természetes védelmét és csökkenti annak érzékenységét. 

Szintén azonnali, illetve hosszant tartó hidratálást várhatunk az Eucerin pH5 öko-utántöltős intenzív testápolójától, amely segít helyreállítani a bőr optimális pH-értékét, valamint természetes védelmét. Emellett formulája 5% Dexpantehnolt tartalmaz, amely nemcsak hidratálja, hanem regenerálja is a bőrt, így azonnali enyhülést nyújt számára. 

Arcunkra és testünkre is egyaránt kiváló választás lehet az Eucerin pH5 folyékony öko-utántöltős mosakodószere, amely enyhén habzó, szappanvegyületektől mentes formulájának köszönhetően ideális az irritált bőr ápolására is. Különösen gyengéden tisztítja meg bőrünket, miközben megóvja a kiszáradástól, még gyakori mosakodás esetén is. Használatát követően a bőr sima és lágy érzetű lesz, visszanyeri nyugalmát. 

Az 53%-ban természetes olajat és dexpanthenolt tartalmazó Eucerin pH5 öko-utántöltős olajtusfürdő gyengéden tisztít, megvédi az érzékeny bőrt a kiszáradástól. Az ápoló hatású olajtusfürdő kíméli a bőr mikrobiomját, használatát követőn bőrünk sima, lágy érzetű lesz, és a pH-értéke stabilizálódik. 

Az érzékeny bőr problémája mellett az Eucerin a klímaváltozással járó környezetvédelmi kihívásokat is a vállára vette, s a fenntarthatóbb jövő érdekében újragondolta a termékeinek előállítását, gyártását és csomagolását. A fenntarthatóság felé vezető útján nagy előrelépés volt, amikor sikerült az Eucerin pH5 termékcsaládjának a formuláit, csomagolást egyaránt továbbfejlesztenie. Ezáltal minden pH5 formula 100%-ban mikroműanyag-mentes, így a termékeik nemcsak a bőrhöz gyengédek, hanem a környezethez is. Átlátszó flakonjaik 99%-ban újrahasznosított PET-ből készülnek (kivéve a címkét és a kupakot), valamint 400 ml-es utántöltő tasakjai 65%-kal csökkentik a műanyagfelhasználást, így 41.2%-kal redukálja a CO2e-kibocsátást. Ezenfelül a termékcsaládban a 100%-ban klímasemlegesített utántöltőket és RPET flakonokat is megtalálhatjuk.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest