… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Tisztítókúra és szépségápolás kicsit másképp

Tisztítókúra és szépségápolás kicsit másképp

NBD_15610_BodyMilk_Visual_3_PR_ScreenHa karikásak a szemeid, fénytelen, szürkés az arcbőröd, szinte állandóan fáradt és levert vagy, az annak a jele, hogy itt az ideje újratölteni tested energiaszintjét és belekezdeni egy intenzív tisztítókúrába.

Testünknek és lelkünknek időnként szüksége van egy alapos megtisztulásra, amely megszabadít a betegségektől, ápolja testünk minden egyes porcikáját és felfrissíti a szellemet. De a méregtelenítés mindamellett, hogy egészségesebbé tesz minket, ápolja szépségünket is. A tisztítókúra a testben felgyülemlett mérgek könyörtelen likvidálását célozza, ugyanis ezek a káros anyagok negatívan hatnak szervezetünkre, és rontják közérzetünket, ami sokszor arcbőrünkön is meglátszik. Az ősi kínai orvostudomány már rég felismerte a holdfázisok szervezetünkre gyakorolt hatását. A gondoskodó tisztítókúrához használjuk a Hold varázserejét, ugyanis a holdnaptár szerinti ápolás pozitívan hat egészségünkre, a bőr szépségére.

Újhold
Az Újhold az első holdfázis. Ilyenkor a Holdat nem látjuk, mert szorosan a Nap közelében van és a napfényes égbolton szinte lehetetlen észrevenni. Újholdkor szervezetünk fogékonyabb a salaktalanításra, ezért ilyenkor a legideálisabb az idő egy rövid léböjtre vagy méregtelenítésre. A szépségápolás terén Újhold idején érdemes az arcbőr hidratálására és táplálására fókuszálni. Kényeztessük bőrünket vitaminokkal és Q10 koenzimmel dúsított arcápolóval. Használjunk ránctalanító krémeket, arcmaszkokat és szérumokat. Ezek az ápolószerek tökéletesek a bőr szá81835 Q10 Energyplus Bőrfeszesítő Testápoló 250mlmára, mert feltöltik energiával és ez gyorsítja a bőrsejtek regenerálódását, növeli a bőr negatív külső hatások elleni ellenálló képességét. Arcunk meghálálja, ha a téli időszakban tornáztatjuk arcizmainkat, valamint tarkó- és arcmasszírozással kényeztetjük magunkat.

Q10Plus ránctalanító szérum gyöngyök
Minden gyöngyszemecskében egy nagy adag energia rejlik Q10 koenzim formájában, melyek használatkor frissen összekeverednek a hialuronsav-tartalmú hidratáló zselével. Az arcbőr ezáltal hidratálódik, azonnal felderül és egészséges kinézetet kap.

Q10 Energy+ bőrfeszesítő testápoló
Támogatja a sejtek regenerálódását, a bőrt hidratálja, energiával tölti fel és így növeli annak rugalmasságát és feszességét.

Növő Hold – Első negyed
A Növő Hold az Újholdtól számított körülbelül hét nap után látható. A Hold alakja, pontosabban a holdtestre eső fényé, egy jól látható D betűt rajzol ki. A Hold jelen fázisában a bőr jobban tudja fogadni a tápláló és regeneráló anyagokat. Ilyenkor kúraszerűen használjunk arcmaszkokat és szérumokat, mert az arcbőr jobban reagál a ránctalanító krémek és a feszesítő hatóanyagok aktív összetevőire. A koncentrált hatóanyagú szérumok és maszkok hatása ebben az időszakban intenzívebb és hosszantartó hatás érhető el velük. Ne feledjük a nyak-, a dekoltázs- és a kézbőr ápolását sem! Ilyenkor a legjobb új krémeket kipróbálni, ne féljünk kísérletezni és tesztelni. Növő Hold idején érdemes intenzív testmozgást végezni, tornázzunk, fussunk, vagy csak egyszerűen sétáljunk nagyokat.

Q10Plus bőrkisimító ránctalanító arcmaszk
Elősegíti a ráncok kialakulása elleni védekezést és intenzív hidratálást nyújt az arcbőrnek. Használatával az arcbőr bársonyosan lágy és sima lesz.

Q10Plus bőrfeszesítő testápoló olaj
Könnyű, gyorsan és teljesen felszívódó összetételének köszönhetően intenzíven táplálja, hidratálja és puhává varázsolja a bőrt.

Telihold
Az Újholdtól számított tizennegyedik nap után a Hold felületét a Nap teljesen megvilágítja. A Nap a Holddal pontosan szembe kerül és ezért mi éjjel is gyönyörködhetünk a fényében. Különösen Telihold idején fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, fontos a fegyelmezettség. Ez az időszak a legalkalmasabb egy egy napos léböjtre vagy gyümölcskúrára. Teliholdkor kerüljük az edzőtermet, pihenjünk többet. Szépségápolás terén ilyenkor érdemes az arcbőr tisztítására fókuszálni, a sminket mindig maradéktalanul távolítsuk el bőrünkről. A megszokott bőrápoláson felül a Telihold első három napján tartózkodjunk a kozmetikai beavatkozásoktól.

Sensitive 3 az 1-ben micellás arctisztító
A szőlőmagolaj és ápoló dexpanthenol tartalmú víz az arcbőrt gyengéden ápolja és kíméletesen tisztítja. A terméket nem szükséges lemosni használat után az arcról.

Fogyó Hold – Második negyed
A Hold csökkenő fázisának csúcspontja a második negyedben van, az ún. Fogyó Hold idején. A Hold a C betű alakját ölti fel, miközben a fázis végén a Holdra eső napfény csak egy szűk sarlót alkot. A fogyó fázis nem egész 7 napig tart a Hold Nappal való újratalálkozásáig, amikor egy újabb Újhold elindítja a holdfázisok következő ciklusát. A második negyedben erősödnek a méregtelenítő kúrák, mélytisztítások és az arcbőr ápolásának hatásai. E88151_Q10 Energyplus Bőrfeszesítő Narancsbőr Elleni Krémzselé 200mlz az időszak a peelingekhez és nyirokmasszázsokhoz is tökéletesen alkalmas, amelyek kitűnően segítik a test salaktalanítását. A peeling eltávolítja az elpusztult sejteket, az arcbőrt megszabadítja a szürkeségtől és lehetővé teszi a szépségápolás során használt hatékony anyagok gyorsabb felszívódását. Fogyó Hold idején érdemes narancsbőr elleni kúrát kezdeni, a bőrápoló-terápiát narancsbőr-elleni kozmetikumok használatával is kiegészíteni. A méregtelenítés bevált módszere a szaunázás, ilyenkor a magas hőmérséklet a bőr alapos megtisztulását is segíti.

Clean Deeper radírozó arclemosó
A finom peeling szemcsék eltávolítják az arcbőr elhalt sejtjeit és kisimítják annak felületét, miközben a tejsav feloldja az eltömődött pórusokat és biztosítja átjárhatóságukat.

Q10 Energy+ bőrfeszesítő narancsbőr elleni krémzselé
Energiával tölti fel a bőrt és ezzel észrevehetően növeli annak rugalmasságát és feszességét. A hatékony összetétel továbbá segíti a zsírsavak energiává történő átváltozását, ami által már három hét alatt csökkenti a narancsbőr látható jeleit.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest