… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Tippek a hatékony arctisztításhoz- Termékteszt!

Tippek a hatékony arctisztításhoz- Termékteszt!

Az smink eltávolítása esténkét kulcsfontosságú, ilyenkor lélegzik és regenerálódik bőrünk. Leteszteltük a Bioderma érzékeny bőrre készült arcelmosóját! A most következőkben megosztjuk veletek tapasztalatinkat és néhány trükköt az esti arctisztáshoz!

A megfelelő arctisztítás esténkét kulcsfontosságú bőrünk fiatalságának megőrzéséhez. Hiányában eltömődnek pórusaink, ami mitesszerekhez, piros foltokhoz, és pattanásokhoz vezet. Az éjszakai rituálé kellékei közé tartozik az arctisztító sminklemosó, szem sminklemosó, az arctisztító tej, hidratáló krém, és pamut vattapamacs.

Tippek szemsmink eltávolításához

A legfőbb szabály, hogy sose használj sima sminklemosót a szemsmink eltávolításához! Helyette használj kifejezetten erre a célra fejlesztett terméket, vagy babaolajat. Fontos, hogy első lépésként a szemsmink eltávolításával kezd, ezt a műveletet nehezíti, ha vízálló szempillaspirált, vagy szemceruzát használtál korábban. Nedvesítsd meg a vattát a lemosóval, majd dörzsöld óvatosan lefelé irányban a szempillákat. Ezután egy másik vattakoronggal távolítsd el a szemhéjpúdert.

Most jöhet az arc többi része

Első szabály sminkeltávolításhoz arcon, hogy kifejezetten arctisztító, lemosó legyen. Nedvesítsd be az arcod, majd tisztítsd meg a lemosóval, a lényeg, hogy finoman dörzsöld, és a nyakadat se hagyd ki. Fókuszálj az ajkak körüli részre, az orra, és az arccsontokra. Ezután 2-3 percig, hagyd fönn.

Egy komplex megoldás

A Bioderma jóvoltából kipróbálhattuk legújabb érzékenybőrre készült, illatmentes arclemosóját a Sensibio H2O-t.  A termék egyik különlegessége, hogy egyszerre használható arcra és a szemsmink eltávolításához egyaránt. A Bioderma termékét szemészeti felügyelet mellett tesztelték, így ebben az esetben nem kell külön szemsminklemosót használnod. Sensibio H2O érzékeny bőrre a különösen érzékeny, száraz bőrre lett kitalálva, a cég ígérete szerint hatékonyan távolítja el még a vízálló sminket is. Nyugtató hatásának hála tisztítja a pórusokat, és megakadályozza az irritációt.

Az ígéreteknek megfelelően a Sensibio nyugtatta a bőrt, nem okozott irritációt, és még a legvadabb vízálló sminket is eltávolította. Összehasonlítva a legtöbb arclemosóval, kevésbé szárította a bőrt, a piros duzzanatokat rövid idő alatt eltüntette. Használata után hagyd fenn néhány percig, majd langyos vízzel öblítsd le az arcod. Bár a bőrt kevéssé szárítja, a hidratáló krémről alkalmazása után se feledkezz el.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest