… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Teszteltünk két újdonságot az Avontól!

Teszteltünk két újdonságot az Avontól!

Az Avon jóvoltából kipróbálhattam a legújabb termékeket, ezúttal a Shine Attract szájfényt és a Super Drama szempillaspirált vetettem tesztelés alá. Mindkettővel maximálisan meg voltam elégedve, de lássuk bővebben, mit tudnak ezek a sminkek.

Super Drama szempillaspirál
Ez a spirál több újdonságot is hordoz magában, elsősorban különleges ventilátor formájú keféjéről lehet felismerni, amilyennel eddig még nem találkoztam. Ennek a kefének köszönhetően segít megemelni és formázni a pillákat, hogy a szemek hangsúlyosak és nagyok legyenek. Kettős hatású, ultra fekete formulát tartalmaz, a mikrogyöngyök használatával dúsabbak lesznek a szempillák és drámai hatáshoz vezetnek. Nem engedi, hogy a szálak összeragadjanak, emellett látványos hosszúságot eredményez.

Mit tud a gyakorlatban?
Valóban gyönyörű, dús és hosszú pillákat kölcsönzött, első ránézésre érdekes volt a keféje, de nem okozott nagy erőfeszítést a használata, a szemzugokba nehéz vele  beférkőzni mivel nincsen lekeskenyítve a feje. Tartós, nem csomósítja össze a szempillákat, tényleg kihangsúlyozta a tekintetet, megnagyobbította a szemeket. Egyszerű sminklemosóval el lehet távolítani a szemekről, nem vízálló.

Shine Attract szájfény
Első használat óta imádom, műanyag tubusának köszönhetően azonnal felvihető az ajkakra, praktikus, hiszen bármilyen táskához illeszkedik, könnyedén el tudom rakni. Gyümölcsös illatának köszönhetően állandóan viselném, arról nem is beszélve, hogy nagyon finom az íze is, a szád ellenállhatatlanná válik tőle. Öt tündöklő színben kapható (Candy Shimmer, Juicy Peach, Briliant Berry, Rose Shimmer, Shining Cherry), melyek mind tökéletesen alkalmazkodnak a napbarnított bőrhöz. A zselés szájfény a fényes ajkakért lett kitalálva, nem ragad, könnyen elkenhető. Nemcsak káprázatossá tesz, de ápol is, E-vitamint és jojobaolajat tartalmaz, mely hatékonyan hidratál.

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest