… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Teszteltük az új Dove Essential Nourishment testápoló tejet!

Teszteltük az új Dove Essential Nourishment testápoló tejet!

Megújult a Dove kéz- és testápoló termékcsalád, mely a legújabb Deep Care Complex technológiának köszönhetően nem csak ápolja a bőrt, hanem mélyen táplálja is azt. Az 5 lépéses szépségprogram vadiúj testápolóját mi is leteszteltük, a most következőkben pedig megosztjuk veletek a tapasztalatainkat!

Az évek múlásával a bőr víztartalma fokozatosan csökken, az elveszített nedvességet nem csak a száraz bőrérzet, hanem a ráncok, és bőr korai öregedése miatt is érdemes pótolni. A hidratált bőrben elég nedvesség van ahhoz, hogy mindig rugalmas és puha tapintású legyen. A külső hatások, az időjárás változása a bőrödet is igénybe veszi, állapotára az UV sugárzás és még a víz keménysége is hatással van.

A Dove testápolók DeepCare Complexet tartalmaznak, mely a bőr lipidrétegének és savköpenyének helyreállításában nyújt segítséget, simává, és puhává varázsolja. Az új terméscsalád a márka 5 lépéses szépségprogramjának részeként született, a program során megismerheted, hogy tested és lelked milyen kölcsönhatásban van egymással, és hogyan tudod a harmóniát a mindennapokban megtartani.

Mit tud a gyakorlatban?
A Dove Essential Nourishment testápoló tej kifejezetten száraz bőrre készült, ami határozottan jól jön a közelgő hideg, csípős időben. A Dove termékek eddig beváltották a hozzáfűzött reményeimet, ezúttal sem kellett csalódnom, az új testápoló kellemes lágy krémes illatú, textúrája friss, és könnyed, nagyon gyorsan beszívódott, és egyáltalán nincs zsíros hatása. Hosszantartóan hidratál, szinte egész nap megőrizte bőröm a nedvességet. A tápláló anyagoknak és gazdag esszenciális olajoknak hála a bőrt puhává, és selymes tapintásúvá varázsolta, friss és életteli megjelenést kölcsönzött neki!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest