… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Teszteltük az AVON marokkói argánolajat tartalmazó pakolását

Teszteltük az AVON marokkói argánolajat tartalmazó pakolását

A nyári hőségben nemcsak bőrünk védelmére és hidratálására kell ügyelnünk, hiszen hajunk éppolyan védtelen a káros sugarak és egyéb környezeti ártalmak ellen, mint külső védőrétegünk. Pontosan ezért elengedhetetlen egy megfelelő védőszérum, vagy pakolás alkalmazása, különösen ebben a forró évszakban, melynek segítségével hajkoronánk gyönyörű, fényes, egészséges és ellenálló maradhat. Mi most az AVON egy szuper, új termékét teszteltük, mely a tapasztalatok alapján abszolút alkalmas lehet eme nemes feladat, vagyis hajunk védelmének tökéletes betöltésére.

Az argánolaj csodatévő ereje
Az argán fa ősidők óta megtalálható marokkó félsivatagos területein, és e különleges növény összefonódott, nagyban kihatott a helyi népek életére. Terméséből, az argán dióból a helyi berber nők a hagyományoknak megfelelően kézzel sajtolják ki az argánolajat, amely nem véletlenül örvend manapság óriási népszerűségnek, hiszen ezt a csodaszert az őslakosok már évszázadok óta hasznosítják. A berber nők ezzel védték arcukat és hajkoronájukat az ottani őrülten izzó naptól, és süvítő sivatagi széltől. Ez a természetes anyag kiemelkedő százalékban tartalmaz telítetlen zsírsavakat, illetve számos egyéb, jótékony összetevője, például a karotinoidok és a telítetlen zsírsavak is fokozzák az egészségre jótékony hatásait. Az argánolajat pontosan ezért manapság egyre több szépészeti termék fontos összetevőjeként alkalmazzák, ami nem véletlen, hiszen szinte felsorolhatatlan, mennyi kiváló hatással bír szervezetünkre, bőrünkre és természetesen nem utolsó sorban hajunkra. Bőrfiatalító, regeneráló hatását tartják a legfontosabb tulajdonságának, azonban e mellett még segít többek között megszabadulni a száraz bőr és haj okozta kellemetlenségektől hidratáló, vízháztartást szabályozó hatása miatt, illetve gyulladáscsökkentő tulajdonsága révén elűzi a pattanásokat, ekcémákat és különféle kiütéseket, bőrbetegségeket. Ám nem csak a száraz, a zsíros haj ellen is hatékonyan veszi fel a küzdelmet, mivel erőteljesen képes csökkenteni a fejbőr faggyútermelését. Rendszeres használatával bőrünk és hajunk sokkal egészségesebbé, tökéletesebbé, regeneráltabbá és ragyogóbbá válhat.

Az AVON argánolajat tartalmazó különleges hajpakolása
Az AVON legújabb, öblítést nem igénylő hajpakolása nálam az abszolút befutó hajápoló, hidratáló és vitalizáló termék lett. Ez a ritka, marokkói argánolajat tartalmazó egzotikus keverék azonnal felszívódik, ezáltal hidratáltabbá és ragyogóvá teszi a hajat már az első használattól kezdve. Segít táplálni és kisimítani a száraz, gyenge vagy töredezett részeket, hogy hajad ezáltal egészségesebb, ragyogóbb és természetesen tündöklőbb legyen. Használata nagyon egyszerű, csak el kell oszlatnod egy keveset nedves hajkoronádon ebből az illatos, olajos állagú pakolásból, és megszáradva hajad máris bársonyosan puha, csillogó és nem utolsó sorban tápanyagokkal gazdagított lehet. Az olajos állag ellenére egyáltalán nem nehezíti el a hajat, nem kelt zsíros érzetet, szuper könnyű és laza lesz tőle minden egyes fürtöd. Azonban nem csak a termék rejt egy valódi kincset, igazi folyékony aranyat, hanem a külső csomagolás is egy exkluzív ékszerdoboz érzetét kelti a gyönyörű, arab írás és az arany betűk miatt.

A világ egyik legszexibb énekesnője, Fergie is elmondása szerint többek között ennek a nagyszerű terméknek köszönheti gyönyörű, már-már védjegyévé vált, természetes és dús hajkoronáját.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest