… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Teszteltük az Algalys Bio Tengeri bőrradírt!

Teszteltük az Algalys Bio Tengeri bőrradírt!

A bőrradír egy gyors és látványos felfrissülést jelent bőrünknek, hiszen eltávolítja az elhalt bőrszöveteket, így bőröd sokkal üdébb, fiatalabb és megújultabb lesz tőle. Így ennek a hatékony bőrmegújítónak minden nő fürdőszobájában ott a helye, hiszen az alapos tisztításnak, bőrmegújító hatásnak köszönhetően a különböző krémek és kozmetikumok is sokkal könnyebben felszívódnak, ezáltal gyorsabban beépülnek a bőrbe.

Hogyan használjuk?
A vélemények megoszlanak arról, hogy milyen gyakran érdemes használni, általában készítményfüggő, de a legtöbb javaslat szerint hetente egyszer, legfeljebb kétszer érdemes bőrradírt használnunk, hogy jótékony hatásait élvezhessük. Zsíros bőr esetén sem szabad többször radírozni, mivel a túlzott használat kiszáríthatja bőrünket, ezáltal pontosan ellentétes hatást okozva, mivel gyakori használat esetén a faggyúmirigyek még intenzívebben kezdenek el működni. Azonban érdemes nyáron erre a szépség trükkre jobban odafigyelni, esetleg többször alkalmazni, hiszen ilyenkor többet izzadunk, így a szennyeződések jobban megtapadnak, valamint a napon is több időt töltünk, ami viszont azért veszélyes, mert könnyen „beleégethetjük” bőrünkbe a szennyeződéseket, illetve, ha ilyenkor az elhalt bőrszöveteket nem távolítjuk el, akkor akár foltosan is lebarnulhatunk. Azonban nemcsak testünkön kell rendszeresen a bőrradírt használni, ennél még fontosabb, hogy arcunkra is odafigyeljünk, hiszen itt még fokozottabb a veszély és még látványosabb a hatás. Ám most, hogy megkönnyítsük a választást, egy szuper jó, teljesen természetes bőrradírt kínálunk Nektek. Mi kipróbáltuk, a hatás garantált!

Teszt: Algalys Tengeri bőrradír, Rendez- Vous Nature
A Moléne-i tengeri algával dúsított, eredeti francia bőrradír segít megszabadulni azoktól az elhalt hámrétegektől, amelyek akadályozzák a bőr szabad légzését. A tengeri moszat finoman felcsiszolja az elhalt hámréteget, a barna és vörös alga pedig csökkenti a gyulladást. A kíméletes, teljesen természetes összetevőknek köszönhetően a radírt hetente kétszer ajánlott használni. Használata egyszerű, csak masszírozd gyengéden a bőrödbe, majd öblítsd le bő, langyos vízzel és töröld szárazra a radírozott bőrfelületet és máris felkenheted kedvenc krémed, mely így, a megtisztított felületen garantáltan maximális hatást fejt majd ki. Az Algalys bőrradír használatával bőröd lágyabb, puhább tapintásúvá válik, megtelik élettel és vitalitással. Arcon még látványosabb hatást fejt ki, a termék rendszeres használata ragyogóbb, simább és feszesebb arcbőrt eredményez, javítja a bőrtónust és csökkenti a pórusokat. Szinte hihetetlen, hogy a tökéletes, üde arcbőr titka csupán ennyi.

Az Algalys radír legjobb tulajdonsága, hogy nemcsak a testen használható, hanem az arcbőrön is, hiszen hatását mindenhol egyformán fejti ki hatását, egy igazi multifunkcionális darab, amely egyetlen igazi Nő polcáról sem hiányozhat.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest