… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Teszteltük a MAC új szemhéjpúdereit!

Teszteltük a MAC új szemhéjpúdereit!

A jól ismert MAC elegancia és minőség most új köntöst öltött: a MAC vadiúj kollekciója vidám és színes kívülről és belülről, mindenkinek érdemes kipróbálni, szeresd a pasztellt, vagy a csillogást, ezek között a csodálatos színpaletták között mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt!

Számos paletta közül választhatunk, ám a színek mindenhol csodálatosak és varázslatosak. Mindegyikben található pasztellesebb és erőteljesebb árnyalat is, olyan, amely abszolút csak egy leheletfinom árnyalatot és csillogást ad a szemnek, és olyan is, amely tökéletes egy különleges alkalomra vagy buliba, egyszerűen tündöklik. A fiatalos, vidám színek tökéletesen passzolnak a nyár színes ruhadivatjához, tökéletes kiegészítőként szolgálnak, és még jó kedvre is derítenek minket.

Az én választásom a Colour Added 4 színből álló palettára esett, mivel a benne található 4 szín tökéletesen kombinálható, és mindenhez hordható. A jól ismert fekete- fehér csomagolást, színes, rózsaszín borító fedi, a paletta is a megszokott fekete alapon áttetsző tetőt adja, egy szuper praktikus mágneses záróval. A festékpalettában találhatunk egy világos krémsárgát, egy élénkebb napsárgát, egy erőteljesebb éjkéket és egy sötétszürkét. A festékek textúrája finom, szinte már krémállagú, az árnyalatok tökéletesek, a színek erősen pigmentáltak és gyönyörűen csillogók.

A szemhéjpúderek abszolút szuperek, mindenkinek csak ajánlani tudom őket, hiszen tökéletes kiegészítői mind a mindennapoknak, mind a bulis estéknek, és akinek a minőség sem utolsó szempont, szerezzen be minél előbb belőlük!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest