… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Teszt: Weleda homoktövis és gránátalma testápoló tejek

Teszt: Weleda homoktövis és gránátalma testápoló tejek

A Weleda Magyarország jóvoltából kipróbálhattunk két új, különleges összetételű testápoló tejet, amire valljuk be nagy szüksége van ilyenkor télen a bőrünknek, na és persze a lelkünknek. Azért hangsúlyozom, hogy a lelkünknek is, hiszen mindkét testápoló tejnek fantasztikus illata van. 

Gránátalma Törökország szívéből
A gránátalma egy ősi növény, melyet már évezredek óta termesztenek a Közel-Keleten, Indiában és a Földközi-tenger partján. Az értékes gránátalma testápoló tej használata közben olyan illatot érzünk, mely az „ezeregy éjszaka” hangulatát árasztja, mely inspirálja az érzékeinket. A gránátalma dinamizálóan hat, serkenti a sejtek megújulását.

Napsütötte homoktövis
Intenzív napsütés, tápanyagokban gazdag talaj és ideális hőmérséklet. Toszkána ad otthont, a Weleda egyik legjelentősebb növénye, a biodinamikusan termesztett homoktövisnek. A homoktövis ápoló tej nem csak a bőrt élteti, hanem az érzékeinket is megszólítja. A gyümölcsösen friss mandarin, narancs és grapefruit illat a napi testápolást igazi élvezetté varázsolja. A vitaminokban gazdag homoktövis a bőr felépítő erőit támogatja

Eredmény: Hosszan tartó puha bőr, kellemes tapintás és mennyei gyümölcsös illat! Köszönhető ez nagymértékben a bio gránátalma mag olajnak, a sárgabarack mag olajnak, valamint nagy kedvencünknek a shea vajnak, amely összetevők mind megtalálhatóak a gránátalmás testápoló tejben.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest