… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Tégy egy csipetnyi Mexikót a sminkjeidbe!

Tégy egy csipetnyi Mexikót a sminkjeidbe!

Az Astor „From Mexio With Love” termékcsaládját – mint az a nevéből is kiderül – Mexikó inspirálta, a latinos, forró hangulat az összes körömlakkban és szemhéjpúderben megtalálható. Fűszerezd meg a mindennapjaidat egy kis szenvedéllyel!

Heidi Klum, így nyilatkozott a termékekről: „Mindent szeretek Mexikóban – amikor ott vagyok, teli vagyok élettel, a színek és a vibráló atmoszféra inspirál. Az Astor új „From Mexico With Love” kollekciója gyönyörűen megragadja ennek a csodálatos országnak a hangulatát. Ezek az élénk, dinamikus színek tökéletesek a forró nyárra. Viseld őket, és légy boldog!”

Mesés körömlakkok a nyárra
A gyönyörű, extrém színekben pompázó körömlakkoknak nem lehet ellenállni, öt lenyűgöző árnyalatban lehet megvásárolni (Carribean Sea, Mineral Brown, Coral Reef, Pink Paradise, Inca Gold). Én a sárgát és a korallt próbáltam ki, amik valóban nagyon szépek és szuper tartósak, de a 45 másodperces száradási időnél egy kicsit több kell, így azt ajánlom, hogy egy öt percet mindenképpen szánjál rá. Vastag ecsetjének köszönhetően gyerekjáték a felvitele, nem mész ki vele a vonalból, manikűrös munkát érhetsz el vele.

Ellenállhatatlan szemhéjpúderek
A szemeknek mindig kulcsfontosságú szerepük van a csábításban, ne engedd, hogy tekinteted háttérbe szoruljon, emeld ki és hódíts vele! Az Astor Couture Mono szemhéjpúderekkel még feltűnőbb hatást érhetsz el, négy árnyalatban kaphatók (Inca Gold, Orange Rivera, Carribean Sea, Curacao Blue). Fényvisszaverő csillámokat és aloe levél kivonatot tartalmaz, mely gyengéden ápolja az érzékeny szemeket. Rendkívül egyszerű a használata, könnyedén felvihető, bársonyos állagának köszönhetően jó érzés viselni, nem nehezíti el a szemeket, ragyogó tekintetet biztosít. Külön-külön és együtt is alkalmazhatóak a színek, tökéletesen kiegészítik egymást, de önmagukban is megállják a helyüket.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest