… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Te mit tanácsolnál?

Te mit tanácsolnál?

Sokszor bele sem gondolunk, hogy mennyi mindennel kell megküzdenie egy kamasz lánynak. Sulis zűrök, szerelmi csalódások nem is beszélve a tini korral járó egyéb dolgokról például a szőrtelenítésről. (x)

Minden lány életében eljön az az időszak, amikor már elég érett ahhoz, hogy jobban belevesse magát a szőrtelenítés rejtelmeibe. De kitől érdemes ilyenkor tanácsot kérni? Ott vannak a barátnők, akiknek általában könnyebb beszélni intimebb témákról, hiszen hasonló szituációban vannak, ugyanakkor nem biztos, hogy elég tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy hasznos tippeket adjanak. És ott van az anya, aki kamasz lányok ezen életszakaszában kissé háttérbe szorul, mégis érdemes lehet meghallgatni a véleményét.

Egy anya mindig a legjobbat szeretné lányának, nincs ez másképpen akkor sem, ha a szőrtelenítésről van szó. Mégis nehéz feladat kiválasztani a legalkalmasabb szőrtelenítési eszközt a piacon található hatalmas választékból. A világ első számú epilátor márkájaként, a Braun küldetésének érzi, hogy segítsen a fiatal lányoknak és anyukájuknak kiválasztani a legegyszerűbb, legkényelmesebb módszert a szőrtelenítésre. Választáskor fontos szempont a gyorsaság is, hiszen az iskola teendők, a különórák mellett kevés idejük marad a számukra legfontosabb dolgokra, a barátokra, ezért lényeges, hogy a szőrtelenítés zökkenőmentesen illeszkedjen a napirendjükbe.A Braun Silk-épil 5 már egyetlen használattal akár 4 héten át tartóselymességet biztosít.

„Megfelelő előkészítéssel és a Braun használatával a szőrtelenítés gyakorlatilag fájdalommentes, egyszerű és kényelmes lesz azoknak, akik hibátlan eredményt akarnak elérni otthonuk kényelmében”-nyilatkozta Adam Boulding, a Braun nemzetközi tudományos kommunikációs menedzsere. „A megfelelő eredményért a fiatal nők minden alkalommal a Braun Silk-épil 5-höz fordulhatnak.A 40-csipeszes rendszerrel és nagyfrekvenciájú masszázs stimulációval ez a szőrtelenítő megoldás nem csak felszabadít,hanem kielégíti az igényeket és könnyen illeszkedik a mindennapi menetrendhez, így soha nem kell lemondani arról, hogy olyan a dolgokkal töltsd az időt, amik az örömet jelentik számodra.”

Legtöbbször a fiatal lányok a barátaikhoz vagy az internethez fordulnak először, ha a számukra megfelelő szőrtelenítési módszert keresnek.Ez esetben érdemes számolni azzal, hogy az internet telve van „mítoszokkal” és téves információkkal, amit most megpróbálunk tisztázni:

  • Az epilálásnak nem kell fájdalmasnak lennie:„Az epilálás rettentően fájdalmas” mendemondát mindenki ismeri. Valószínűleg még a kezdetleges epilátor készülékek idején terjedt el, amikor a falakon átszűrődő jajgatások egyértelművé tették, hogy a szomszédlánya epilátorral próbál megszabadulni a nemkívánatos szőrszálaktól. Szerencsére a Braun fejlesztéseinek köszönhetően, ez már valóban csak mítosz.A Braun Silk-epilátor 5 arra van tervezve, hogy minimalizáljaa rossz érzetet és irritációt. A masszázsgörgők finomannyugodtatják, stimulálják a bőrt, lüktető aktív vibrációval. Tökéletes azoknak, akik most kezdik el a szőrtelenítést.
  • A puha bőrhöz vezető útnem feltétlenül a szalonbavezet: Napjainkban sok nő részesíti előnyben az otthoni szőrtelenítési módszereket, például az epilálást. Nem véletlen, hiszen nincsenek köztes napok, nincsenek durva vegyi anyagok, nincs felfordulás, lemondott időpontok a kozmetikusnál és feleslegesen kidobott pénz.
  • Nem kell tovább aggódnia „köztes napok” során megnőtt szőrszálak miatt : A Braun Silk-épil 5már negyedakkora szőrszálakkal is megbirkózik, mint a gyanta – akár homokszem méretűekkel is.

Braun Silk-épil5:

Tökéletesen passzol az első alkalommal szőrtelenítő fiatal lányok igényeihez, mivel a Braun Silk-épil 5 új, kezdőknek szánt epilátorfejjel lett kiegészítve, amely egyszerre ragyogóvá és simává teszi a bőrt.

  • Hatékonyan távolítja el a szőrszálakat a gyökerükkel együtt a tartós simaság érdekében.
  • Nagy frekvenciájú masszázsrendszer serkenti a bőrt a kényelmesebb élmény érdekében
  • A billenő fej finoman alkalmazkodik a test körvonalaihoz a jobb érintkezés érdekében
  • A kezdőknek szánt epilátorfej egyetlen gyengéd mozdulattal borotvál és epilál

Braun Silk-épil 9 SkinSpa

Ha szőrtelenítésen kívül más funkciót is szánsz epilátorodnak a Braun Silk-épil 9 SkinSpa 9-969V Wet&Dryepilátor szettet neked találták ki, hiszen arctisztításhoz, bőrradírozáshoz és masszírozáshoz is találsz benne kiegészítőket.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest