… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Tavaszi sminktrend – készítsd el velünk!

Tavaszi sminktrend – készítsd el velünk!

Az idei tavaszi sminktrend tartalmaz örök darabokat, mint például a füstös és a cica szemek, extrém viseleteket, mint a metál színek használata és a kék rúzs, de persze az elengedhetetlen elegáns vonal sem maradhat ki. Így szinte mindenki megtalálja a hozzá tartozó sminket, ami passzol hozzá, kellemes a viselete és még divatos is lesz!

Pirosításnál használj korall vagy bronzos árnyalatot! Amennyiben kicsit merészebb vagy, a natúr színek helyett a pasztellszíneket is kipróbálhatod!

Babaarc
Az idei szezonban a babaarcúak hódítanak, hiszen számos tervező ragaszkodott ebben az évben a kislányos kinézethez. Hogyan készítsd el? Mi sem egyszerűbb ennél! A lényeg a tökéletes alapozásban rejlik, hisz minden kis hibát el kell rejteni a porcelán kinézetért. Azonban nagyon kell ügyelni arra, hogy mindez természetes hatással párosuljon. Miután ezen túl vagy, jöhet egy kis pirosítás. Szemhéjadat is színezheted, de kizárólag csak natúr színekkel. A szempilláknál is a természetes hatás a lényeg, de mindenképpen hangsúlyozd ki őket amennyire csak tudod! Mindehhez egy teljesen egyszerű, átlátszó szájfényt használj!

A macskanő tekintet
A cicaszem valahogy soha nem akar kimenni a divatból, ezt mutatja az is, hogy idén is óriási népszerűségnek örvend. Megrajzolhatod tussal, szemceruzával, de akár szemhéjpúderrel is. Vékonyan, vastagan, egy vonallal, több vonallal. Engedd, hogy fantáziád elszabaduljon!

Füstös szemek
A cicaszemhez hasonlóan a füstös szemek is hódítanak idén tavasszal! Szerencsére nem kell megválnunk örök kedvenceinktől, sőt, akár még merészebben is használhatjuk őket. Bátran fesd magad erősebb árnyalatokkal, a kifutókon imádták!

Fémeket a szemre!
Újdonságnak számítanak a fémes hatású árnyalatok, színek. 2012-ben óriási divat lesz a metál, ezüst, arany színek a szemen. Nem a hagyományos szemhéjpúdert kell elképzelni ebben az esetben, hanem  szemhéj és szemöldökmatricákat, csillámporokat minden mennyiségben. Fontos, hogy csak a szem hangsúlyos, az alapozás természetes legyen, átlátszó szájfénnyel. A smink különlegessége, hogy nem csak ünnepekkor  és speciális alkalmakkor használható, hanem tavasszal akár bármelyik este felvihető egy esti kiruccanásra.

Hangsúlyos szájak

Aki nem kedveli, a természetes hatású sminkeket az se aggódjon, hiszen idén gondoltak rájuk is! A hangsúlyos szájak most is hódítanak, viszont a színek kicsit extrémebbek. A vörös ajkak kedvelői egész palettából választhatnak, hiszen a koralltól egészen a bordós barnáig kedvükre válogathatnak. De követhetjük Lady Gaga példáját is a kék rúzzsal.

Szemöldöktrend
Idén a szemöldök trend is változott, hiszen a vékony szemöldök a múlté, minél vastagabb annál trendibb, akárcsak Lily Collinsé.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest