… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Tavaszi körömlakktippek minden alkalomra

Tavaszi körömlakktippek minden alkalomra

2012 tavaszán körmeink is új színekbe burkolóznak. De miben mások az tavaszi trendek és mik a legfontosabb szabályok a körömlakk etikettben? A most következőkben megmutatjuk a szezon legszebb színeit, és hogy mit viselj alkalomnak megfelelően!

Az új évszak nem kedvez az óriási macskakörmök kedvelőinek, a természetesség a körömtrendekbe is bekígyózott. A kifutón most a hagyományosabb formák hódítottak, és a színek is jóval visszafogottabbak lettek, mint azt a tavaszi/nyári zsongástól elvárnánk.

Elegáns nude a hétköznapokra
Ez a szín a fő irányvonala a 2012-es tavaszi trendeknek nem csak a smink, de manikűr téren is. Derek Lam, Giorgio Armani és Philip Lim 2012-es divatbemutatóján is ez az árnyalat volt reflektorfényben. A népszerű barna, bézs, és homok árnyalatú ruhadarabokhoz szorosan illeszkedik. Fontos szabály azonban, hogy, ha ilyen típusú körmökkel próbálkozol, mindig olyan színt válassz, mely illeszkedik a bőrödhöz, vagy egy árnyalattal sötétebb! A nude körömlakkhoz nyugodtan válassz egy kontrasztos sötétebb árnyalatú tippet. Ez a típus nem hivalkodó, diszkrét és elegáns, így munkahelyen, vagy a hétköznapokban is megállja a helyét.

Harsány színek és örök klasszikusok
A tavaszi vidámság némileg azért itt is megjelenik, a vörös, a kék, a zöld, a narancs, és a fukszia most is piedesztálra került. Ezek az árnyalatok feldobják megjelenésed, és jó kedvet sugároznak. A harsány árnyalatokkal azonban bánj óvatosan, konzervatív munkahelyen, illetve fontos, kiemelt eseményeken mellőzd a rikító kéket és társait! A klasszikus piros Marilyn Monroe körmökkel vigyázz, mert rosszul párosítva, az egész öltözékedet romba döntheti! A legjobban a fekete ruha, vagy felső illeszkedik a vörös körmökhöz, utóbbihoz párosíthatsz sötétebb farmert is, illetve egy ezüst fülbevalóval még szexibb hatást érhetsz el!

A Lancome Vernis in Love körömlakkja teljesen igazodnak a tavaszi trendekhez, így mindenki megtalálja a magához illőt. 24 ragyogó árnyalat, ami igazán feldobhatja a tavaszodat!

Körömművészet- Minták minden mennyiségben
Egy vad buli kihagyhatatlan elemei a különböző zebracsíkos, és mintás körömlakkok. A Joy Cioci divatbemutatón az átlátszó tip volt a legjellemzőbb, fehér csipkemintával kombinálva, míg Jean Paul Gaultier a piercinggel ellátott körmökre helyezte a hangsúlyt. Ezek a lakkok, és stílusok csak az elszánt, extrém fazonok kedvelőinek ajánlott.

Fényes metál, ha feltűnésre vágysz
Szintén a bulik kihagyhatatlan elemeinek számítanak az idei év metál árnyalatai. Arany, ezüst, és más fémes színek is szerepelnek a tavaszi repertoárban, Alexander McQueen kollekciójában előszeretettel éltek ezzel a színvilággal. Kombinálhatjuk sima, fémes hatást nélkülöző lakkokkal, valamint divatos átlátszó textúrákkal. Az ezüstös árnyalatok dobogós helyen szerepelnek, legyen szó csillogóról, matt színről.

„Hold manikűr” egy kis változatosságért
A hold manikűr kifejezést a francia manikűr egy fajtájára használjuk, melynek a lényege, hogy a körmök tövében lévő félhold alakú részt díszítjük. Ez a szokatlan forma még a 20-as években nőtte ki magát, amikor a nők természetes körmeik félholdacskáját hangsúlyozták. A szezonban szín tekintetében nagyon eltérő típusokat is alkalmazhatunk, a lényeg, hogy a matt és fényes árnyalat kontrasztja megmaradjon. Kitűnő választás, legyen szó randiról, vagy egy stílusos partiról. Kreatív személyiséget igénylő állásinterjúra is bátran viseljük!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest