… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Tanuld el Jessica Biel szuper szépségtrükkjeit

Tanuld el Jessica Biel szuper szépségtrükkjeit

A hibátlan szépséget elérni nem egyszerű, számtalan összetevőből áll, és még a legnagyobb sztároknak is keményen meg kell dolgozniuk érte. Nem elég csupán a tökéletes vonalakra koncentrálni, a kisugárzás, a személyiség, a finom smink és a kifinomult stílusérzék is elengedhetetlen kelléke. A gyönyörű színésznő, Jessica Biel egy nemrégiben tett nyilatkozatában árulta el legkedvesebb szépségtrükkjeit, melyek a tökéletes megjelenést és bomba formát garantálják számára mindenhol és mindenkor.

A szépséges színésznő szerint a karcsú alakért, makulátlan bőrért és kifinomult stílusért meg kell küzdeni, egyáltalán nem elég csak a génekre hagyatkozni, és tőlük várni a csodát. „Mint minden nőnek, nekem is nagyon sokat kellett és kell is tennem folyamatosan azért, hogy mindig a legjobb formában lehessek, hogy minden bemutatón, vagy forgatáson a lehető legtöbbet hozzam ki magamból”- nyilatkozta Biel kisasszony.

Fotó: Intercom

A természetes smink nagykövete
Bár a világ egyik legnagyobb kozmetikai cégének, a Revlonnak az arca, Jessica mégis bevallotta, hogy nem híve a túlzott sminkelésnek. „Hacsak nem egy különleges alkalomra készülök, sminkelésnél általában a természetes és finom hatásra törekszem. A mindennapi sminkeszközeim között egy dúsító és hosszabbító szempillaspirál, egy barackszínű szájfény, és egy púder található. Ám, alakom megőrzéséhez elengedhetetlen a mindennapi mozgás, mely közben bármilyen smink viselése számomra bizonytalanságot kelt, ilyenkor egyáltalán nem érzem magam szépnek és makulátlannak.”

„Bőröm szépségét talán a legnehezebb megtartani a mindennapos munka, az utazások és a stressz miatt. Egyáltalán nem érzem magamat csillogónak egy fárasztó, 12 órás forgatás után, mialatt bőrömön egy fullasztóan vastag sminket kell elviselnem. A forgatásokon azonban a smink elengedhetetlen, hiszen gyakran a karakterek, amiket játszom, gyökeresen eltérnek attól, amilyen és aki én magam vagyok.”

Egy szuper trükk az izzadtságfoltok ellen
A szépséges színésznő azt is elárulta, hogy a „vörös szőnyeges események”, és az ehhez hasonló nagy jelentőségű és nyilvánosságú megjelenések számára különösen stresszesek, mivel itt, a kamerák és fényképezőgépek kereszttüzében egyáltalán nincs helye semmiféle hibának, muszáj tökéletesnek és hibátlannak látszani minden másodpercben. Hihetetlen, de mégis igaz, hogy Jessica mennyire praktikusan szabadul meg a lámpaláz árulkodó jelei ellen. Csak egy-egy zsebkendőt helyez el gondosan a hóna alatt, és máris fuccs a kis izzadságfoltoknak. „ Egész idő alatt csak azt mondogatom magamban: ne izzadj, ne izzadj. A zsebkendőket pedig szorgosan itatom az utolsó pillanatig, vagyis amíg ki nem szállok a szőnyeg előtt az autóból. Akkor egy gyors mozdulattal kirántom őket, és szinte minden alkalommal tökéletesen száraz hajlatokkal vonulok végig a szőnyegen, úgy, hogy senki még csak nem is sejti az én kis titkos trükkömet. Csak egy bűbájos mosollyal kell kiegészítenem, és máris kész a tökéletes összkép!”

Változatos mozgással a karcsú alakért
A fiatal színésznő gyönyörű, karcsú és formás alakjának titka pedig az egészséges táplálkozás, az állandó folyadékpótlás, a rendszeres, mély alvás, és természetesen az alkohol abszolút tilalma. Ezen kívül szeret órákon át a kutyájával kocogni és játszani, ez számára az igazi kikapcsolódást és megnyugvást jelenti. Mivel a monotóniát még csak hírből sem szereti, számos változatos edzésprogram jellemzi mindennapjait. Ezek közé tartozik a jóga, a röplabda, az erősítés, a tánc és a tenisz is. „ Míg a jóga biztosítja rugalmasságom és lelki egyensúlyom, addig a komolyabb erősítések nem engedik izmaimat elpuhulni, a formából veszíteni. Gyakran eleve egy kombinált edzést végzek, hogy az edzés alkalmával a lehető legtöbb izmomat át tudjam mozgatni.”

Egészséges táplálkozás a kirobbanó formáért
Jessica azonban nemcsak a rendszeres és változatos mozgásra fordít kiemelkedő figyelmet, az egészséges táplálkozást is kulcsfontosságúnak tartja. Reggelire általában összetett szénhidrát tartalmú ételeket fogyaszt, mint például a teljes kiőrlésű pirítós, zabkása és egy evőkanál mandulaolaj. Vacsorára pedig többnyire hallal és zöldséggel óvja egészségét és csodálatos alakját. „Nassolni általában bio élelmiszereket, első sorban bio gyümölcsöket és olajos magvakat szoktam. Ám néha engem is kísértésbe ejt egy kis csokoládé, amivel szerintem semmi gond nincs, mindenkinek szüksége van egy kis élvezetre, csak az a fontos, hogy ne essek túlzásba.”

Jessica praktikus szépségtrükkjeit Te magad is könnyedén ellesheted, jutalmad pedig tökéletes vonalak, egészség és csillogás lehet!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest