… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Találd meg a stílusod Gwyneth Paltrow-val!

Találd meg a stílusod Gwyneth Paltrow-val!

Gwyneth Paltrow természetes szépségének és az örökké megújulás képességének köszönhetően vált a sminkmesterek múzsájává. Ő a modern, multifunkcionális nőideál megtestesítője, hiszen a mindennapokban számos szerepben kell sikeresen helytállnia. A Max Factor nemzetközi sminkmesterei, élén Pat McGrath-val új küldetésként életre hívták a Max Factor Találd meg a stílusod! kampányát, melyhez inspirációként a színésznőt kérték fel. (x)

McGrath a világ egyik legbefolyásosabb sminkmestere, olyan nagy divatmagazinok is elismerik munkásságát, mint a Vogue, vagy a Harper’s Bazaar. Azok a stílusok, melyeket megalkot egy-egy bemutatóra, irányt mutatnak a jövőre nézve is a trendekben. Ő az, aki képes lefordítani legbelsőbb gondolatainkat is, hogy aztán lélegzetelállítóan szép sminkek képében hívja őket életre. Figyelemre méltó tehetség, csalhatatlan megérzések, provokatív ötletek jellemzik, és persze nincs olyan bemutató, ahol ne ő készítené a mesésebbnél mesésebb sminkeket. Nem volt ez másképp az idei trendek bemutatóin sem.

Őszi-téli sminktrendek egyenesen a kifutóról
McGrath szerint, az őszi/téli trendekre nagy hatással volt a sötét színvilág, a svéd krimi műfaj, mely gót eleganciát eredményezett. Drámaian sötét szemek, ajkak, és az alabástrom sápadt bőr idén nagyon népszerűnek számított a kifutókon. Többek között Bottega Veneta, Versace, és Gucci is ezt az irányvonalat követte. A másik meghatározó trend a pop-art stílus a gót romantika ellenpólusaként jelent meg, Anna Sui, és Lanvin is előszeretettel alkalmazta kollekciójában. Pat mindezt élénk kék cicaszemekkel, bohém színekkel, és geometrikus mintákkal jelenítette meg.

Az erőteljesebb sminkek mellett idén is nagy népszerűségnek örvendenek a nude árnyalatok. Pat ennél a visszafogott stílusnál a hideg tónusokat részesítette előnyben. „A cél, hogy az arcot észrevétlenül alakítsuk, kiemeljük a kontúrokat, magasságot, mélységet alkossunk, és a természetesen szép puha formákat hangsúlyozzuk. Az eredmény végül, gyönyörűen minimális.”- mondta McGrath. A sminkmester hűvös árnyalatú szürkéket és lilákat választott a szemekhez, mindezt pedig nude ajkakkal kombinálta.

Találd meg a stílusod!
„11 ország sminkesét fogtam össze egy csapatba, hogy Gwyneth számára 3 stílusban készítsenek sminket, melyet az ő élete, és a mindennapokban betöltött számtalan szerep ihletett – modell, színésznő, anya, énekes és még sorolhatnánk. Majd a 3 stílusú sminkből kiragadtam részleteket és megalkottam 7 új stílust számára. Az eredmény csodálatos lett, s mindez a Max Factornak köszönhető.” – mesélte Pat McGrath.

McGrath, mint a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója a saját interpretálásában és vezetésével továbbviszi Mr. Max Factor által hátrahagyott örökséget, mind a sminkelés, mind a személyes stílus kialakításának tekintetében. A Találd meg a stílusod! kampány célja, hogy minden nő számára segítséget nyújtson saját varázslatos szépségének kifejezésére.

Ebben szeretne segíteni a márka legújabb innovációival, melyek között kiemelt szerepet kapott a Max Factor 3 in1 Facefinity alapozó. A termék 3 professzionális előnyt egyesít egyetlen üvegcsében: bőrtökéletesítő sminkalap, fényvédő alapozó, valamint korrektor tökéletes keveréke, mely egész napon át tartó hibátlan arcbőrt biztosít viselőjének. A különleges alapozót olyan hölgyek számára fejlesztették ki, akik könnyen felvihető tökéletes fedést biztosító alapozót szeretnének, mely egész napra garantálja a hibátlan, matt arcbőrt, anélkül, hogy napközben mattítani kellene a kifényesedő részeket. Az alapozó flexi-hold technológiája tartós, ám mégis könnyű filmréteget képez a bőrön, mely kényelmes alapot biztosít. A formulában található mikro-korrektor részecskék pedig úgy működnek, mint apró kis szabályozók, melyek óvják a bőrt az olyan hatásoktól, mint faggyútermelődés, verejtékezés, továbbá korrigálják a bőrhibákat, így egész nap megakadályozzák az arcbőr kifényesedését.

Mindezeken túl az alapozó egész nap az arcbőrön marad, hibátlan arcbőrt és matt eredményt biztosít, a zsírmegkötő részecskéi pedig minimalizálják az olajos bőrfelszín kialakulását.

A legfrissebb hírekért keresd a Max Factor-t a Facebookon is: http://www.facebook.com/MaxFactorHungary

Hozzászólások

Pin It on Pinterest