… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Szuper ajándéktippek a NuSkin-től

Szuper ajándéktippek a NuSkin-től

A népszerű márka újdonságaival biztos, hogy Te is könnyedén találsz az egész családnak szuper ajándékokat Karácsonyra! (x)

Dr. Dana Nail Renewal System körömápolási rendszer
Miért lenne szüksége éppen Dr. Danára? Mert Ön is azt szeretné, ha körmei a lehető legszebbek lennének. Hiszen szereti őket, és gondoskodik róluk. Akár szüneteltetni szeretné a körömfestést, akár a folyamatosan előforduló egyenetlenségek, elszíneződések és töredezések ellen harcol, Dr. Dana segít Önnek, hogy megfelelő törődést biztosítson körmei számára.

S az eredmény? Körmök, amelyek annyira erősek, simák és csillogóak, mintha átlátszó körömlakkot kaptak volna. Pedig hát… természetüknél fogva ilyen szépek. Ráadásul otthona kényelmében, egy szempillantás alatt elvégezhető a manikűr. Csupán 10 perc elegendő a körmök újjávarázsolásához. Az egészséges, vonzó és erős körmökért. Azonnal meg akarja majd mutatni mindenkinek.

Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash (Sampon és tusfürdő hibiszkusszal gyermekeknek)

Az ősi közösségek régóta használnak különleges virágokat és növényeket a gyermekek fürdetésekor. Az Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash (Sampon és tusfürdő hibiszkusszal gyermekeknek) hibiszkuszvirág kivonatot tartalmaz, amelyet a dél-ázsiai ősi kultúrákban hidratálásra, valamint a fejbőr tisztítására és karbantartására alkalmaztak.

Nu Colour POWERlips™ – Erőteljes, intenzív, hosszan tartó szín
Ezt nyújtja a Powerlips Fluid az erős nők számára. Minden öltözékhez, megjelenéshez és eseményhez talál megfelelő árnyalatot. Folyékony ajakrúzsainkat avokádóolaj és E-vitamin felhasználásával alkottuk meg, hogy ajka ne csupán ellenállhatatlan legyen, de kényelmesen puha is. A 18 matt és metálos fényű árnyalat közül minden nő kiválaszthatja a hozzáillőt, amellyel magáénak tudhatja a világot. Erőteljes. Lenyűgöző. Powerlips Fluid.

Nu Colour® Curling Mascara Black (göndörítő szempillaspirál, fekete)

Kiemeli tekintetét, és még inkább emeli megjelenése fényét. A szép, könnyen használható, enyhén ívelt kefe kimondottan a szempillák szétválasztását szolgálja, és gondoskodik róla, hogy tartós göndörítő hatást fejtsen ki, csomósodás nélkül. A Nu Colour® szempillaspirállal csodálatos, nyílt tekintettel nézhet a világra!

Epoch® Force for Good Kollekció
Fedezze fel az új Epoch® Force for Good Kollekciót!  A kollekció a hat legnépszerűbb Epoch® terméket tartalmazza kedvező áron*, egy esztétikus, afrikai mintás újra felhasználható dobozba csomagolva. A csomag tartalma: Glacial Marine Mud®Sole Solution®Firewalker®, IceDancer®Ava puhi moni Shampoo and Light Conditioner és Baobab Body Butter.


A Nu Skin® minden eladott termék után 0,25 USD adományt juttat a Force for Good Foundation (Jobbító Erő Alapítvány) számlájára. Ezen felül, minden Baobab Body Butter értékesítése után egy fát ültetünk Malawiban, ezzel is segítve az ottani újraerdősítést. Továbbá minden megvásárolt Epoch kollekció után a Nu Skin® 4 eurót fordít a Mezőgazdasági Iskola a Családok Függetlenségéért (SAFI) támogatására. Ez a nagyszabású program malawi farmereknek segít egy két éves kurzus során elsajátítani az egyéni gazdálkodás, a halászat, az öntözés alapjait és még sok-sok mindent.

Renu Hair Mask (Hajpakolás)

Haja egész héten át helytáll Önért, hálálja meg ezt a ReNu Hair Maskkal (Hajpakolással)! Úgy alakítottuk ki, hogy a hajszál belsejébe hatolva hidratálja a hajat, megháromszorozva a roncsolódott haj erejét. CS7-et tartalmaz, ezt az újonnan kifejlesztett kutikula kisimító vegyületet, amely valósággal összeragasztja a kutikula pikkelyeit, ezáltal megerősítve azt. Ez a pakolás segít megelőzni a töredezett hajvégek kialakulását, simává, könnyen kezelhetővé téve haját mindössze hét nap alatt.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest