… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Színre lép a LUNA arctisztító termékcsalád legújabb tagja, termo funkcióval, mikroárammal és masszázs programokkal

Színre lép a LUNA arctisztító termékcsalád legújabb tagja, termo funkcióval, mikroárammal és masszázs programokkal

Az innovatív megoldásairól híres svéd beauty-tech brand FOREO bemutatta legújabb termékét, a LUNA 3 plus-t. Ez a világ egyetlen beauty-tech készüléke, amely melegítéssel kombinált arctisztítást, célzott mikroáramos kezelést és feszesítő masszázst kínál egyetlen eszközben. A szónikus arctisztító komplex megoldásaival teljesen új szintre emeli a mindennapi bőrápolást. Tisztít, feszesít és ellazít, mindezt két egyszerű lépésben.

Tiszta szépség, karnyújtásnyira
A LUNA 3 plus az egyetlen olyan készülék a világon, amely termo-tisztító és mikroáramú funkcióival nemcsak felgyorsítja az otthoni arckezelés folyamatát, de lehetővé is teszi a bőr ápolását olyan magas szinten, ahogy korábban csak a szépségszalonokban volt lehetséges. A professzionális arctisztító készülék termo módja hőt generálva szó szerint “feloldja” és eltávolítja a bőr szennyeződéseit, a célzott mikroáram pedig helyreállítja a bőr fiatalos megjelenését és természetes ragyogását.

„Az alapos tisztítás a hatékony bőrápolás első és legfontosabb lépése.” – mondja Chris Luckham bőrápolási szakember a FOREO svájci részlegéről, hozzátéve: „2013-ban ezért indítottuk útjára első szónikus arctisztítónkat, a mára már ikonikussá vált LUNA-t.  Valljuk, hogy a mélytisztítás rendkívül fontos, és a termo-funkcióval való keresztezése igazi áttörés ebben a kategóriában. A bőr felmelegítésével a pórusok megnyílnak, ami azt jelenti, hogy az ezt követő ápolási szakasz, – szérum, hidratáló esszencia vagy krém felvitele – sokkal hatékonyabb eredményt hozhat, hiszen mélyebbre jutnak az értékes hatóanyagok.” A mélytisztító funkció mellett a LUNA 3 plus koncentrált mikroáram kezelést is kínál, amely lassítja a bőr öregedését. 

Forradalmi termo-tisztítás
A LUNA 3 plus 8 hőpontja a puha és ultra higiénikus szilikon sörték között kapott helyet, amelyek minden használatkor egy ideális hőmérsékletre melegednek fel. A hő hatására a készülék eltávolítja a szennyeződéseket a pórusok mélyéből, anélkül, hogy megzavarná a bőr természetes nedvesség egyensúlyát. A készülék hatékony tisztítást ígér percenként 8000 T-Sonic pulzációval kombinálva. Az új LUNA 3 plus arctisztító készülék, – hasonlóan a többi LUNA-hoz, – mindössze 1 perc alatt képes eltávolítani szennyeződések, a faggyú, valamint az elhalt hámsejteket 99,5%-át.

✓ Precíz termo-tisztítás ideális hőmérsékleten a hő-funkció segítségével

✓ A hő megnyitja a pórusokat, így a szennyeződések könnyebben eltávolíthatók

✓ 16 fokozatú T-Sonic pulzálás a mély, mégis gyengéd tisztításért és a bőrápolási termékek hatékonyabb felszívódásáért

✓ Alapos tisztítás a friss és ragyogó bőrért

Arc fitnesz mikroárammal

A mikroáram és a T-Sonic rezgések kombinációjával feszesebb és kontúrosabb arcfelszín érhető el, biztonságosan és fájdalommentesen. A készülék rendkívül alacsony elektromos áramot, mikroáramot bocsát ki, amely hatékonyan képes edzeni és erősíteni az arc izmait. A LUNA 3 plus az egyetlen olyan eszköz a világon, amely egyesíti a bőr tisztítását feszesítő mikoáramos megoldással. Az intelligens eszköz hátoldalán lévő apró fémgömbök vezetik a mikroáramot és koncentrálják az erőt oda, ahol arra a bőrnek erre a legnagyobb szüksége van. Az elektromos stimulálás aktivizálja a sejtműködést, segíti az izmok önálló regenerálódását, aminek köszönhetően a bőr megemelkedik, tónusosabb és feszesebb lesz.

✓ Simább és rugalmasabb bőr

✓ Fiatalos megjelenés

✓ Bőr állapot javítás

Használati útmutató – LUNA 3 plus:

1, Tisztító üzemmód (Cleansing):
A készülék feloldásához és regisztrálásához aktiváld a Bluetooth-funkciót mobileszközödön vagy tableteden, majd nyomd meg az univerzális gombot a FOREO alkalmazással való szinkronizáláshoz. Az arctisztítási program intenzitását, hosszát és a termo funkció hőmérsékletét a FOREO app alkalmazáson belül bármikor testre szabhatod.

A LUNA 3 plus készüléket mindennapos alkalmazásra ajánljuk a ragyogó eredményekért.

  1. Távolítsd el a sminket az arcodról, nedvesítsd be bőrödet, majd vigyél fel arctisztító készítményt.
  2. Nyomd meg az univerzális gombot a tisztítási mód aktiválásához. Tisztítsd meg az arcod körkörös mozdulatokkal az orcákon és homlokon, az orron pedig fel-le mozdulatokkal haladva.
  3. Kapcsold ki a készüléket, a gomb 3 másodpercig tartó nyomva tartásával.
  4. Öblítsd le az arcod és töröld szárazra. Ezután felviheted kedvenc bőrápolási termékeidet.

2, Feszesítő masszázs módok, mikroárammal (Treatments):

A FOREO app segítségével válaszd ki a számodra ideális mikroáramos kezelést, amely automatikusan elindul a készülékeden. A LUNA 3 plus hátoldalán lévő gömböcskék bocsájtják ki a mikroáramot, ezeket vezesd végig az arcodon. A kezeléshez viszont vigyél fel szérumot, ami segít vezetni az áramot.

  1. Tiszta, száraz arcbőrrel kezdd a kezelést
  2. Vigyél fel nagyobb mennyiségű szérumot a megcélzott arcfelületre. Fontos, hogy használat közben nem szabad érezned a mikroáramot.
  3. Kövesd a FOREO For You app utasításait kedvenc, mikroárammal kombinált, erősítő masszázs rutinod aktiválásához és alkalmazásához.
  4. Hidratáld bőrödet kedvenc termékeddel.

*Győződj meg róla, hogy a LUNA 3 plus teljesen száraz, mielőtt a mikroáramos kezelést elkezded. A készülék automatikusan kikapcsol a rutin befejezése után.

Műszaki adatok

✓T-Sonic pulzálás

✓ Termo-technológia

✓ USB-n keresztüli töltés

✓ Mikroáram

✓ Ultra higiénikus szilikon

✓ App-vezérelt eszköz

✓ 100% vízálló

Hozzászólások

Pin It on Pinterest