… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Szépségtippek utazáshoz

Szépségtippek utazáshoz

A nyár a legideálisabb alkalom utazásra és pihenésre, és egyre közelebb, és közelebb kerülünk ehhez a várva várt időszakhoz. Azonban függetlenül attól, hogy egy néhány napos tavaszi városlátogatásra, vagy egy hosszabb, nyári tengerparti nyaralásra készülünk, nem szabad megfeledkeznünk néhány alapvető szépség trükkről, amik segítségével akkor is megőrizhetjük szépségünket, ha nem vihetünk magunkkal egy bőröndnyi kozmetikumot.

Készítsünk listát a legszükségesebb, legnélkülözhetetlenebb szépségápolási szerekről, hogy valóban csak azokat vigyük magunkkal, amik feltétlen szükségesek. Ha olyan országba utazunk, ahol napfényre és erős UV sugárzásra számíthatunk, semmiképpen se feledkezzünk meg a bőrtípusunknak megfelelő napolajról és hajvédő szérumról!

A száraz bőrnek és hajnak hidratálásra és ápolásra van szüksége. Vigyünk magunkkal tisztító kendőket, hogy naponta többször is letisztíthassuk és hidratálhassuk bőrünket, elkerülve a különböző szennyeződések bőrünkbe jutását, valamint gyorsan fel is frissíthetjük így magunkat a forróságban. Egy egyszerű, színezékmentes, hidratáló szájfénnyel pedig védhetjük és mindig formában tarthatjuk ajkainkat. Próbáljunk meg minél kevesebb sminket viselni az utazás alatt, hiszen nem biztos, hogy mindig alkalmunk nyílhat egy kis korrekcióra, sminkünk felfrissítésére. Ha mindenképpen frissnek szeretnénk mutatkozni, az utazás végén dobjunk fel magunkra egy kis szájfényt és egy kis parfümöt.

Hogyan készülj fel az útra! 
Ügyeljünk arra, hogy az utazás alatt elég vizet igyunk, hogy megőrizzük bőrünk és szervezetünk nedvességtartalmát, valamint fordítsunk elég időt a pihenésre is, hiszen egy hosszú utazás során, ha eleget tudunk aludni, kellően regenerálhatjuk szervezetünket, így frissen, kipihenten érkezhetünk a célállomásra. Ne feledkezzünk meg tehát a legalapvetőbb és legszükségesebb kozmetikumokról, hiszen beszerzésük nem biztos, hogy olcsó és egyszerű mulatság külföldön, valamint a szükséges kiegészítőkről sem, mint a hajkefe vagy hajszárító. Így, mielőtt útnak indulunk, ne felejtsük el beszerezni a legszükségesebb szépségápoló szereket, hogy az utazás alatt is megőrizhessük szépségünket és egészségünket!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest