… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Személyre szabott alakformálás a Beauty Time Szépségszalonban! Kipróbáltuk!

Személyre szabott alakformálás a Beauty Time Szépségszalonban! Kipróbáltuk!

Amikor szépségszalont választunk, általában három dolgot veszünk számításba. Az első és talán a legfontosabb a helyszín, a második a kezelést végző szakember személye, a harmadik pedig a számunkra legmegfelelőbb professzionális kezelés. Nos, a Beauty Time szalonban mindhárom tökéletes teljesül. (x)

Amikor eldöntöttem, hogy az egészséges étkezés és a rendszeres testmozgás mellett szükségem lesz egy professzionális alakformáló kezelésre is, egy olyan szalont kerestem, ami személyre szabottan nyújt szolgáltatást, tehát 100%-ban a megoldásra fókuszál. A XI. kerületben található (Allee mellett, Karinthy Frigyes út 4-6, 4/4.) modern, barátságos szalon az első perctől tökéletesen lenyűgözött. Ezt tovább erősítette bennem, Pap Gyöngyinek, a Beauty Time tulajdonosának a személye is, aki egy alapos kikérdezés és állapotfelmérés után, kiválasztotta a személyre szabott kezelési módszereket. Gyöngyi egyébként hét féle kezeléssel várja a hozzá ellátogató karcsúsodni és feszesedni vágyókat:
Ultrahangos kavitáció
DLT lipolézer
Kriolipolízis
Hullámmasszázs
Rádiófrekvencia
Vákum
Izomstimuláció
Bővebb információ: Beauty Time

Te melyik testrészeddel vagy elégedetlen?
Nem meglepő, hogy a legtöbb nő a hasával, a combjaival és a fenekével elégedetlen. A sok ülés, a rendszertelen étkezés és a mozgásszegény életmód bizony nem kíméli ezeket a testrészeket. Van azonban egy negyedik testrész, amellyel talán kevesebben küzdenek, de akit érint azt nagyon zavarja, ez pedig nem más, mint a kar. Bizony, itt is kialakulhat narancsbőr, itt is megereszkedhet a bőr és ez talán még inkább előtérben van nyáron, mint a has, vagy a comb.
Én két kezelési területet választottam, az egyik a has, a másik pedig a kar volt. Utóbbit már jó ideje próbáltam edzéssel és fogyókúrával is formálni, azonban nem a megfelelő sikerrel!
Szerencsére Gyöngyi biztatott és 10 alkalmas kombinált kezeléssorozatot javasolt.

Feszesebb karok és laposabb, zsírmentesebb has

Kombinált kezelés a hasra: ultrahangos kavitáció
Mit kell róla tudni: A kavitációs zsírbontás napjaink egyik leghatékonyabb alakformálási módjai közé tartozik. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikrobuborékokat hoznak létre.  Ezen mikrobuborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontja. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből. A 6-8 kezelésből álló kúra az adott testtájékon egy-két ruhaméret csökkenést eredményezhet. A szabályok betartásával hetente 1-1,5 kg zsírtól szabadulhatunk meg.

Kombinált kezelés a hasra: Vákum
Ez a technika lényegében a vákuum ismétlődő, pulzáló hullámait használja a bőr alatti szövetek összenyomására, így ezek a rétegek stimulálódnak. Ez a stimuláció növeli a bőr rugalmasságát, ezáltal egyenletesebb bőrtónus jön létre, és csökken a bőr megereszkedése és csökken a narancsbőr.

 • Narancsbőr (cellulit) csökkentés
 • Mélyszöveti masszázs
 • Alakformálás
 • Bőrfeszesítés
 • Vérkeringés javítás
 • Méregtelenítés

Kezelés a karra: DLT lipolézer
Mit kell róla tudni: A fájdalommentes lézeres alakformálás során a bőr alatti területekre behatoló lézersugár stimulálja a zsírsejteket, melyek vizet, glicerint és zsírsavat bocsátanak ki. Ennek köszönhetően a zsírsejtek jelentősen összezsugorodnak, mely centiméterekben mérhető csökkenést eredményez. A feloldott zsír a szervezetből természetes élettani folyamatokkal távozik, ezért az eljárás teljes mértékben biztonságos.

 • Helyi zsírbontás
 • Narancsbőr (cellulit) csökkentése
 • Karcsúsítás, feszesítés

A kezelések után az elmaradhatatlan hullámmasszázs
A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsák, megszüntessék a duzzanatokat és fokozzák a keringést. A kezelés a sűrített levegő általi masszázson alapul. A hullámmasszázs tökéletes kiegészítője minden alakformáló kezelésnek, főképp az ultrahangos kavitáció és hideglézeres lipolízist követően a zsír kiürítésében játszhat nagy szerepet. Növeli a kezelések eredményességét és jó hatással van az egész szervezetre.

 • Nyirokrendszer aktiválása
 • Méregtelenítés
 • Salakanyag kiürítése
 • Immunrendszer erősítése
 • Alakformálás
 • Visszérprobléma kezelése
 • Nyiroködéma kezelése
 • Cellulitkezelés, bőrtextúra javítása

EREDMÉNYEK:
A kezelések teljesen fájdalommentesek, a hullámmaszázs pedig egyenesen pihentető és relaxáló! Amit fontos tudni és szigorúan be is kell tartani, hogy a kezelés napján legalább 3 liter vizet megigyunk és odafigyeljünk az étkezésekre is, de ehhez kapunk segítséget, részletes tájékoztatót, hogy mit ehetünk és mit nem az elkövetkező napokban!

Most tartok a 6. kezelésnél, ami után 4 centit fogytam karról és 4,5 centit hasról! A beszámoló hamarosan folytatódik, az újabb eredményekkel…
https://beautytime.hu/alakformalas.html

Hozzászólások

Pin It on Pinterest