… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Szabó Zsófi új külsővel hódít

Szabó Zsófi új külsővel hódít

A Jóban Rosszban szőke szépsége, Szabó Zsófi több, mint húsz év után intett búcsút hajszínének. A folyamat nem volt egyszerű, Hajas Laci és csapata nyolc órán át formálta tökéletesre a színésznő új frizuráját, amely eddig osztatlan sikert aratott.

Szabó Zsófi évek óta kacérkodik azzal, hogy szőke tincsei helyett valamilyen más hajszínnel próbálkozik. A Jóban Rosszban színésznője azonban nem ülhet be akármikor egy fodrászszékbe, hogy változtasson frizuráján.

„A Jóban Rosszban miatt nem olyan egyszerű egy hajvágás vagy festés, hiszen figyelembe kell venni, hogy az általam alakított karakter életébe mikor fér bele egy ilyen változás. Betty élete idén tavasszal még az eddiginél is izgalmasabb lesz és egy olyan fordulóponthoz ér, aminél teljesen a történetbe illik az, hogy új hajszíne legyen.” – árulta el Szabó Zsófi, aki nagyon izgult az átváltozás miatt, hiszen mindig is szőke volt.
 „Nyolc órán át tartott az átváltoztatás, hiszen először tesztelnünk kellett a kikevert árnyalatokat Zsófi haján.” – árulta el Hajas Laci mesterfodrász. – „Végül öt tónust választottunk ki, nem akartuk, hogy nagyon egyhangú legyen a frizura, a különlegességre törekedtünk.” – tette hozzá a szakember. Zsófi világosbarna tincsei eddig sikert arattak. A színésznő szerelmének, barátainak és kollégáinak is tetszik az átváltozás. Azonban hogy Betty életében milyen fordulópont kell ahhoz, hogy szőke tincseitől elbúcsúzzon, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból derül csak ki.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest