… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Sütemények parfümbe zárva

Sütemények parfümbe zárva

A DKNY legújabb parfümkollekciója a gyümölcsös illatok után most a sütemény aromákat zárta üvegcsékbe. Ezeket az illatokat Willy Wonka édességbirodalma ihlette.

A DKNY korábban nagy sikerrel prezentálta gyümölcsös illatú Be Delicious és Candy Apples kollekcióját. A mostani illatokat cukrászdák legjobbjai ihlették, és az édesszájúak kedvence lesz.  Piték, torták, és muffinok is szerepelnek az inspirálók táborában.
 A DKNY Sweet Delicious illatai között található a Pink Macaroon, ami nektarin, gránátalma, marcipán, kumquat, gazdag erdő egyveleg, tonkabab, és borostyán keveréke. A Creamy Meringue  citromkrém aromából, bergamotból, karamellás palacsinta aromából, sárga fréziából, plumériából, golgotavirágból, cédrusfából, fehér borostyánból, és pézsmából áll össze.

Míg a Tart Key Lime tartalmazza a citromos pite, a narancshéj, a bergamot, a mandarin, a neroli, a bazsalikom, a gyömbér, és az ibolya aromáját egyetlen üvegcsében. A kollekció március 5-én kerül a boltok polcaira 50 ml-es kiszerelésben.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest