… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Sminktippek, hogy Te legyél a strand szépe

Sminktippek, hogy Te legyél a strand szépe

Nyáron, a lebarnult bőrön érdemes, narancsos, barackos színű pirosítót választanod, hiszen így tovább fokozhatod bőröd barnaságát és persze ragyogását! A szemedre válassz arany vagy tengerkék árnyalatokat, míg a körmödön ismét divatos lesz a sárga, a pink és a barackszínű körömlakk! Nekünk nagyon beváltak ezek a színek és a ragyogó hatás sem maradt el!

Színes szemhéjpúderek
A szép barna bőrt remekül kiemelik a neonszínek. Merj bátran extravagáns színeket is használni a szemhéjadon! Nappali viseltként fesd ki a szemed citromsárgával, ilyenkor a szádat ne hangsúlyozd ki, elég egy nagyon kevés ajakápoló vagy egy átlátszó szájfény! Az esti szórakozásokhoz a sötétlila, a kék és a zöld színeiből válogass!

Natúr száj
Idén inkább a szemek hangsúlyozása kerül előtérbe, a szájak mindig természetesen ragyogjanak! Ennek érdekében mindenképpen használjatok UV szűrős termékeket!

Bronzosítás
A lebarnult bőrhöz érdemes új pirosítót/bronzosítót vásárolni, attól függően, hogy kinek milyen a bőrárnyalata. A fehérebb bőrűek inkább barackos árnyalatból válasszanak, míg a barnább bőrűek nyugodtan vegyen bronzosítót!

 

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest