… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Semmi púder! Rimmel Match Perfection teszt

Semmi púder! Rimmel Match Perfection teszt

Az idei év tavasz sminktrendje teljes mértékben a természetesség jegyében fog zajlani. Ehhez most találtam nektek egy szuper púdert! A Rimmel London Match Perfection teljesen alkalmazkodik, illeszkedik a használója bőréhez, utánozza annak tónusát, ezáltal eredményezve a tökéletesen természetes hatást.

A Match Perfection egy kompaktpúder, mely lágy textúrával rendelkezik, így könnyedén beleolvad a bőrbe. Ami nagy előnye, hogy nem ragad és olyan tartós, hogy akár 14 órán át matt, fénytelen arcbőrt biztosít. Az erőltetett, maszkszerű smink a múlté, ideje, hogy saját szépségünket kiemelve érjük el a maximális hatást. A Rimmel négy színnel készült (Ivory, True Nude, Soft beige, Natural beige), hogy mindenki megtalálja a magának való tónust.

A púder a Smart –Tone technológiát alkalmazza, melynek lényege, hogy megkönnyíti a felvitelt és rendkívül hamar alkalmazkodik a bőr textúrájához. Ezenkívül a púderben zafírkék pigmentek vannak, melyek segítenek a saját színhatás elérésében. A kiszerelés igazán stílusos, hiszen nem csak elegáns, keskeny, de tartozik hozzá tükör és szivacs is, hogy bármikor megigazíthasd a sminkedet. A tökéletes csomagoláshoz hozzátartozik a gyönyörű kék szín is, mely a zafírkék pigmenteket idézik fel. Ebben az esetben nem csak a csomagolás, de a belső is kifogástalan! Ne elégedj meg a szép arcbőrrel, legyél tökéletes!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest