Az Inecto Naturals a Noé Állatotthonnal együttműködve támogatja a jelenleg ott élő több mint 1100 állatot egy négy hónapon át tartó kampány keretében. Május 1. és augusztus 31-e között minden eladott Inecto Naturals termék után 7 Ft-ot a Noé Állatotthon kap, és az így összegyűlt támogatást az ott élő állatok etetésére, ellátására, éltének jobbá tételére tudják fordítani.

A Noé Állatotthon Budapest legnagyobb állatmenhelye és már 1992 óta működik saját anyagi forrásból, 2000-ben alakult alapítvánnyá, de azóta is normatív állami támogatás nélkül, önerőből és a támogatók jóvoltából tartja fent magát és látja el két-, három- és négylábú védenceit. Azon kívül, hogy átmeneti vagy végleges otthont biztosítanak az állatoknak, etetik, gondozzák és orvosi ellátásban részesítik őket. Saját állatmentő szolgálatuk pedig az utak mentén elütött és sorsukra hagyott, vagy más módon bántalmazott, sérült állatok azonnali állatorvoshoz juttatása és megfelelő ellátásban való részesítése.

Inecto_Noé_kampány_Tesztvilág

Az Inecto egy brit szépségápolási márka, bőr – és testápolási termékeiket maga a természet inspirálta. Az összetevők kiválogatása során elsődleges szempont volt, hogy a lehető legjobbat nyújtsák a vásárlóinak, ezért esett a választás a kókusz- és argánolajra. A termékeikben megtalálható organikus olajak fenntartható forrásból származnak, az összetevők 90%-a természetes eredetű, és nem tartalmaznak parabéneket, színezéket és allergén illatanyagokat. Az Inecto Naturals termékek tiszta kókusz- és argánolaj felhasználásával készülnek, melyek védik és táplálják a bőrt és a hajat.

Miért a Noé Állatotthon és miért Inecto Naturals?

  • Elkötelezett állatvédőként az Inecto Naturals termékek előállítása során soha nem tesztelnek, és nem is fognak állatokon
  • Termékek mindegyike vegán kozmetikum, 100% organikus kókusz – és argánolaj felhasználásával készültek
  • Az Inecto Naturals termékek a hajadat és bőrödet a természet kincseivel kényezteti, hiszen a felhasznált összetevők 90%-a természetes eredetű
  • A Noé Állatotthon egyik legfontosabb alapelve, hogy minden élőlénynek joga van az élethez, ezért nem altatnak el egy állatot sem. Ez teljes mértékben azonos az Inecto márka elveivel is, ezért valósult meg ez a közös kampány!

Neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd az Inecto Naturals 100% argán, – vagy kókuszolajjal dúsított termékek kényeztető hatását, közben pedig az édes nyusziknak, cicáknak és kutyusoknak is segítesz!

További információkért látogasd meg a www.inecto.hu/noe-allatmenhely-kampany weboldalt.

Az Inecto Naturals termékek elérhetőek az Auchan, Tesco hipermarketekben, a dm és Rossmann drogériákban és a TakemeShop webshopjában.