… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Rózsavíz – Kleopátra legféltettebb szépségtitka

Rózsavíz – Kleopátra legféltettebb szépségtitka

A rózsavíz minden nő számára kötelező szépségkellék. Amellett, hogy szép bőrt eredményez, stressz csökkentő erejű, és jótékony hatással van egészségünkre!

A rózsavíz erejét már a 10. században felfedezték, akkoriban Perzsiában igen közkedvelt kelléknek számított, így nem csoda, hogy a legtöbb rózsaolajat ma is ebben a régióban állítják elő. Egyiptomban Kleopátra is jól ismerte már ezt a szépészeti csodaterméket, és gyakorta vetette be, ha férfiak elcsábításáról volt szó. Állítólag kedvesét Anthony-t is azzal ejtette rabul, hogy rendszeresen fürdött rózsavízben és rózsaolajat használt. A rózsavíznek számos pozitív egészségügyi hatása ismert, segít az emésztési problémák kezelésében, csökkenti a keringési zavarokat, valamint olyan vitaminok forrása, mint az A-vitamin, B-vitamin, B3-vitamin, C-vitamin, D és E-vitamin.


Felüdülés a bőrnek
A rózsavíznek öregedés gátló hatása van, erősíti a sejtfalakat, és tonizáló hatásának hála eltünteti a pattanásokat, kisimítja a szemkörnyéki ráncokat, eltünteti a szem alatti karikákat. Utóbbihoz nem kell mást tenned, mint egy vattapamaccsal áttörölgetni a szemek körüli részt. Bár nem sokan tudják, de sminklemosóként is nagyszerűen alkalmazható. Eredménye friss, tiszta, eleven bőr. Alkalmazd a bőrödön naponta egyszer lehetőleg lefekvés előtt, meglátod az eredmény: ragyogó, tiszta bőr. Remek fertőtlenítő, összetevőinek hála képes elpusztítani a baktériumokat. Bár önmagában is remek arctisztító, ma már számos termékben megtalálható a rózsából nyert csodatévő hatóanyag. A dr. organic Rózsa arcszérum gyorsan felszívódik, rózsaolajat tartalmaz, segíti a bőr rugalmasságának visszanyerését, bársonyos érzést biztosít.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest