… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Ránctalanítás 50+

Ránctalanítás 50+

A legtöbb törődést a bőrünk az ötvenes éveinkben igényli. A bőr típusa az életkor előrehaladtával módosulhat, valamint az időjárás, az egészségi állapot és a táplálkozás is befolyásolják a bőr szükségleteit.

A napi bőrápolás leglényegesebb s egyben kihagyhatatlan része az esti arctisztítás. A bőr egyik legfontosabb védelmi eszköze és ápolásának szerves része a bőrtípusnak megfelelő, jó minőségű készítménnyel való rendszeres tisztítás. A hidratálás mindig magas víztartalmú krémmel, gyógynövény hatóanyagú zselével történjen. Normál és száraz bőrre az avokádó, őszibarack vagy napraforgóolaj-tartalmú, míg zsíros bőrre az olaj- és zsírmentes hidratáló krémek ajánlottak. Hetente egyszer tanácsos bőrradírozást is végezni az arcon, mely javítja a bőr vérkeringését, eltávolítja az elhalt hámsejteket, feszessé, rugalmassá teszi a bőrt.

Emma Thompson (52)
„Soha nem akartam fiatalabbnak tűnni, mint amennyi vagyok. Persze, annak mindig örültem, amikor azt mondták, hogy a koromhoz képest jól nézek ki. Szerintem a nevetés az egyik legjobb ránctalanító, mert a nevetőráncok kevésbé mélyülnek el, mint a sírás során jelentkező ráncok. De azért nem árt, ha használsz krémeket is.” – mondta az angol színésznő, aki valóban híres a humoráról. További szépségtippjei közé tartozik, hogy igyekszik legalább napi nyolc órát aludni és egy héten egyszer eljutni a kozmetikushoz egy frissítő arcmasszázsra.

Sharon Stone (53)
Ötven éves kor után már általában megjelennek a pigmentfoltok és a bőr megereszkedhet. Sharon Stone-nak mégsem kellett szembenéznie az előzőek egyikével sem. Az Elemi ösztön egykori sztárja sokat tesz azért, hogy megőrizze fiatalságát. Egyáltalán nem iszik alkoholt, koffein tartalmú italokat, nem dohányzik és rendszeresen edz, mert azt vallja, hogy az edzéssel járó izzadás jót tesz a bőrnek is. „Én mindenben a kevesebb több elvét követem. A plasztikai műtétek helyett inkább a masszázsra, a relaxáló, forró fürdőre és a meditációra esküszöm.” Mindezek mellett a színésznőnek a Dior krémek váltak be leginkább, mely márka fel is kérte reklámarcának.

Sejtregeneráló szérum, Capture Totale One Essential, Dior (32 700 Ft / 30 ml)

Sejtregeneráló szérum, Capture Totale One Essential,  Dior (32 700 Ft)

Hozzászólások

Pin It on Pinterest