… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Ránctalanítás 40+

Ránctalanítás 40+

A kozmetikai ipar „legkedveltebb” célcsoportja a negyvenes éveiben járó nők. Statisztikák szerint ebben az életkorban törődnek a legtöbbet a bőrükkel a nők.
Ugyanis ekkor már biztosan van egy-két változás az arcon: ránc, karikák a szem alatt, barna foltok. A szokásos krémek mellett használj rendszeresen arcfrissítő sprayt és hűsítő stifteket, melyekkel csökkentheted a szemed alatti duzzanatokat. Kényeztesd magad masszázzsal, pakolásokkal. A masszázs javítja a bőr vérkeringését, így elősegíti a salakanyagok távozását, azaz a tisztulást. Heti rendszerességgel használj bőrödnek megfelelő arcpakolást. Áldásos hatásúak a természetes alapanyagú pakolások is, mint a paradicsom-joghurt, az uborka-szójatej, a tojásfehérje vagy a nyers burgonyareszelék.

Amivel a legtöbbet árthatsz a bőrödnek:
– ha sokat ráncolod a homlokodat, mert azok idővel „bevésődnek” a bőrödbe
– a túl sűrű arcmosás irritálhatja a bőrt, ezért használj alkoholmentes arclemosót!

Sarah Jessica Parker (46)
„Mint a legtöbb kék szemű nőnek, nekem is nagyon érzékenyek a szemeim. Ezért nem csak sztárallűrből hordok napszemüveget. Ezzel nemcsak a látásomat védem, hanem a szemkörnyék bőrét is az idő előtti ráncosodástól.” A mindenki által Carrie Bradshow-ként ismert színésznő bőre nagyon vékony és a folyamatos diéták sem kedveznek neki. Ezért rendszeresen jár mesterkozmetikusához, akinek tanácsára hónapról-hónapra más krémet használ, hogy bőre biztosan hozzájusson minden szükséges hatóanyaghoz.

Rachel Weisz (41)
Üde bőrének titka a Holt-tengeri iszappakolás. Az ásványi anyagokban gazdag iszap méregteleníti a bőrt és a szervezetet, fokozza a vérkeringést, valamint pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. „Nem sajnálom se az időt, se a pénzt a bőrápolástól, ez egy hosszú távú befektetés.” – nyilatkozta a magyar származású színésznő, aki tavaly ünnepelte 40. születésnapját.

A Holt-tenger különleges kivonatával, és Dunaliella Algával a ráncok ellen! Ahava ( 11 170 Ft)

 Speciálisan a 40-es éveiben járó nőknek, gránátalmával. www.netbodyshop.hu (5980 Ft)

Hozzászólások

Pin It on Pinterest