… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Ragyogó ünnepi sminkek!

Ragyogó ünnepi sminkek!

A karácsonyi, szilveszteri szezon meghatározó színe idén a piros, arannyal és ezüsttel kombinálva. Nem, most nem a karácsonyfa díszekre gondolunk, hanem körömlakkokra, rúzsokra és persze gyönyörű szájfényekre!

 Az Isadora ünnepi sminkkollekciója segítségével most igazán fényűző lehet megjelenésünk. A szemhéjpúder káprázatosan csillogó friss árnyalatait arany vagy ezüst szemhéjtussal és mélyfekete szempillákkal emelhetjük ki.  Elbűvölő megjelenésünket az IsaDora Red Rush ápoló rúzsával koronázhatjuk meg.

Get Glamorous!
Az ünnepi megjelenést fokozandó érdemes az alkalomhoz megfelelő sminkkel is készülni. Az új Get Glamorous! make up újdonságaival most mi sem egyszerűbb. A Douglas most kétféle, hidegen csillogó ezüstös-télies és melegen aranyló, 6 színt tartalmazó szemhéjpúder palettát is kínál, valamint egy igazán különleges 4 színű arcpúder is található a kollekcióban. Varázslatos tekintetünket arany vagy ezüst szemhéjtussal hangsúlyozhatjuk. Legyen szó baráti összejövetelről, céges partiról vagy meghitt családi ünnepről!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest