… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Ragyogó szőkeségek

Ragyogó szőkeségek

A legmenőbb hollywoodi fodrászok úgy tartják, ha szőke haj mellett döntünk, akkor egyre érdemes mindig odafigyelnünk, hogy az csillogjon, és élettel teli legyen. Lauren Conrad, Kate HudsonReese Witherspoon gyönyörű hajában az a közös, hogy mindegyiküknek olyan a színe, mintha a nap szítta volna ki, ami azért fontos, mert az igazi szőke haj mindig természetesnek hat. 

„Hacsak nem születtünk természetes szőkének érdemes egy karamelizált színt választanunk, amibe beleteszünk pár világosabb tincset vagy szálat, így a hatás mindig természetes marad. Ráadásul, ha a megfelelő készítményeket használjuk még csillogó is lesz. Az egyik legfontosabb alapszabály, hogy soha ne használjunk háromnál több színt, mivel ez már inkább vicces lesz, mintsem lágy, üde hatású. Élénkebb, világosabb szőkét pedig akkor válasszunk, ha arcunk karaktere, szemünk színe és hajunk eredeti árnyalata is megengedi”- vallja a sztárok egyik mesterfodrásza, majd hozzáteszi: „Sok színésznő panaszkodik arra, hogy habár a hivatalos megjelenéseken gyönyörű a hajuk, bizony ébredés, edzés vagy a hétköznapokon kócosnak, fénytelennek, kezelhetetlennek tűnik. Nos, ezekre az általános problémákra a megoldás a folyamatos ápolás és akárcsak bőrünknél a hidratálás!” A pakolások mellett azonban fontos, hogy mivel fésüljük hajkoronánkat mindennap?! A szőke hajnál különösen fontos, hogy jó minőségű hajkefét válasszunk. Hosszú hajra érdemes természetes sörtéjű kefét használni

Tartsd meg a tökéletes állapotot
Az első és legfontosabb, hogy semmiképpen se vigyük túlzásba a hajmosást. Ha ugyanis túl gyakran mossuk fejbőrünket azzal irritálhatjuk is. Három nap szünetet mindenképpen érdemes tartani a mosások között! Ha mindenféleképpen meg akarjuk mosni, használjunk száraz sampont. Nincs időd hajat mosni, vagy már túlságosan lenőtt a hajad? Növeld meg a volument a fejed tetején! Meglátod egy tupírkefe csodákra képes! A hajszínt tudod korrigálni különböző hajszínvédő samponokkal és pakolásokkal. Vannak termékek, amiket pont a szőke melírcsíkokra fejlesztettek ki, így azok célzottan ezekre hatnak!

Hatékony ápolás a gyönyörű szőke fürtökért

Nehezen fésülhető, száraz hajra sampon, John Frieda sheer blonde, Müller Drogéria (2290 Ft); Ragyogó színvisszaállító sampon, Wella Pro Series (1199 Ft); Hajszerkezetjavító sampon élettelen, száraz hajra, L’Oréal Paris (929 Ft);  Kamillakivonatot tartalmazó sampon, Yves Rocher (840 Ft); Élettel teli szőke hajért, erősítő balzsam, Garnier (769 Ft)

Univerzális ovális alakú kefe frizurához, Avon (950 Ft); Hajvégápoló szérum, L’Oréal Professional Paris, (3900 Ft); Mézes hajvaj a csillogó loknikért, netbodyshop.hu (2099 Ft); Hajregeneráló vaj-pakolás a fényes hajért, Gliss Kur (1459 Ft)

Aki divatot csinált a lenövésből… Sarah Jessica Parker
Talán ő az egyetlen olyan színésznő, aki divatot tudott teremteni a félig lenövesztett hajból. Legújabb „Csak tudnám, hogy csinálja” című filmjében, ezt többször ki is karikírozzák… Valljuk be, nem alaptalanul! Ő azonban büszkén viseli, sőt talán már követői is vannak…

Hozzászólások

Pin It on Pinterest