… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Púder&alapozó 1-ben = púderalapozó

Púder&alapozó 1-ben = púderalapozó

Mostantól még egyszerűbben lehet tartósan tökéletes bőröd! Az Astor kibővíti forradalmi, érintésálló alapozót és egyben primert tartalmazó Perfect Stay 24H + Perfect Skin Primer termékcsaládját – itt az új púderalapozó! A kollekció többi darabjához hasonlóan, ez az egyedülálló 2in1 púder & alapozó is egyben, azonnal tökéletes fedést nyújt, ami egész napon át kitart. Ne érd be a tökéletesnél kevesebbel!

Heidi Klum, az Astor művészeti tanácsadója és a márka arca így vélekedik: “A profi sminkesektől tudom, hogy a primerek még szebbé teszik a sminket, ráadásul így az tartósabb is lesz. Én viszont állandóan rohanok, így a reggeli készülődés sem tarthat sokáig. Az Astor Perfect Stay 24H + Perfect Skin Primer termékcsalád segítségével mostantól élvezhetem a primer áldásos hatását az alapozómban, púderemben és a korrektoromban – micsoda időmegtakarítás! És az sem mellékes, hogy a bőröm egész nap tökéletes”.

ÚJ Perfect Stay 24H púder & alapozó + Perfect Skin Primer

Te bravúrosan oldasz meg több feladatot egyszerre, ezt kell tennie a sminkednek is! Az új Perfect Stay 24H + Perfect Skin Primer púder & alapozó egy szuper sokoldalú, egyszerűen használható termék, mely púder és alapozó egyben. Szinte hihetetlen, de szárazon és nedvesen is használható, hogy az alapozó nyújtotta egyenletes fedést és a púder garantálta hibátlan megjelenést nyújtsa. A benne lévő primernek köszönhetően rugalmasan simul a bőrhöz, így biztosítja, hogy makulátlan megjelenésed egész nap tartson. Mindez egyetlen kézreálló kis kompaktban.

 • Alkalmazd nedvesen ultrakönnyű alapozóként, a hibátlan fedésért és szépségesen egyenletes, természetes hatású megjelenésért. A pórusok, finom ráncok és tökéletlenségek azonnal elmosódnak.

 • Használd szárazon púderként a bőr mattítására, hogy egész nap megelőzd a kifényesedést.

 • A termékben lévő primer előkészíti a bőrt a sminkelésre, hidratált érzést nyújt és garantálja a hosszantartó, érintésálló, 24 órás fedést.

 • Az alapozó lágy, selymesen textúrája mesésen könnyű és puha érzetű, hidratáló összetevőinek köszönhetően nem szárítja a bőrt

 • 18-as fényvédő faktorral védi a bőrt a nap károsító sugaraitól.

 • Válaszd ki a két árnyalatból, melyik illik legjobban bőröd tónusához, bízhatsz bennük, egész napra megtartják színüket.

Heidi model

Heidi szerint: “Imádom az új Astor Perfect Stay 24H + Perfect Skin Primer púder & alapozó formuláját. Nedvesen alkalmazva úgy fed, mint egy könnyű alapozó. Szárazon pedig púderként használható. Ugye milyen okos? Ráadásul a benne lévő primer biztosítja, hogy a bőröm egész nap hibátlan marad, nem kell korrigálnom. Nem is lehetne egyszerűbb a tökéletes megjelenés!”

Astor Perfect Stay 24H + Perfect Skin Primer termékcsalád tagjai:

16169 Photo Simple Perfect Stay Concealer 03_002

Perfect Stay 24H Alapozó + Perfect Skin Primer

Olyan alapozót keresel, ami nem hagy cserben? Ne keress tovább! Az új Astor Perfect Stay 24H Alapozó + Perfect Skin Primer egy ultra hosszan tartó, érintésálló alapozó primerrel az egész napon át tartó hibátlan megjelenésért. A primer és az alapozó előnyeit kombinálva kapod, egyetlen termékben. Végre a kényelem, a tökéletes fedés és a tartósság együtt jár.

 • Az egyedülálló primer complex előkészíti és hidratálttá teszi a bőrt 24 órán keresztül, ragyogóan egészséges bőrtónust biztosítva

 • Az alapozó és primer kombinációja szinte beolvad a bőrbe, ugyanakkor hagyja lélegezni. Garantálja hibátlan megjelenésed, az idő múlásával is tökéletes marad.

 • Az alapozó tökéletesen fed, eltünteti a tág pórusokat

 • Élvezd az érintésálló, matt megjelenést – nincs szükség korrigálásra.

 • 20-as fényvédő fatorral védi a bőrt a nap káros sugaraitól.

 • A négy bőrhöz illeszkedő árnyalat biztosítja a tökéletesen megfelelő bőrszínt. Válassz a színek széles választékából, a nagyon világostól a sötétig, a tónusok színes palettáján keresztül, – semleges, aranyló, rózsás, barackos – hogy megtaláld a tökéletes árnyalatodat.

15545 design perfect stay 24h powder 04_aHeidi véleménye: “Magas követelményeket támasztok az alapozómmal szemben. Tökéletes megjelenést akarok, úgy hogy szinte ne is érezzem magamon az alapozót. Hosszan tartó fedést várok el, ami nem kopik le. Hidratált bőrt szeretnék, minél kevésbé látható pórusokkal. Védelmet a nap káros hatásaival szemben. Szerencsére az új Astor Perfect Stay 24H Alapozó + Perfect Skin Primer képes minderre – és még többre is. Ez az innovatív alapozó és primer egyben előkészíti, tökéletesíti és megvédi a bőröm. Mindent tud, amit egy alapozótól elvárhatok, egyetlen, egyszerűen használható termékben.”

Hozzáteszi: “Astor Perfect Stay 24H Alapozó + Perfect Skin Primer – szeretem azt az érzést, amikor használom és viselem. A benne lévő primernek köszönhetően az ultrakönnyű krémes textúra gyönyörűen simul el és olvad a bőrbe. A bőröm lélegzik és hidratált, nincs maszk érzésem tőle.. A fedés pedig csodásan természetesnek tűnik, mintha csak a csupasz bőröm lenne.”

Perfect Stay 24H Korrektor + Perfect Skin Primer

Keltsd életre a tökéletességet eltüntetve a bőrhibákat és sötét karikákat, és kivilágosítva a szemkörnyéket… egész napra! Egyszerű művelet a Perfect Stay 24H Korrektor + Perfect Skin Primer-el. Az alapozóhoz és a kompakthoz hasonlóan ez a sokoldalú korrektor primert tartalmaz, így egyszerre előkészítheted és tökéletesítheted bőröd az ultra hosszantartó eredményért.

 • Az exkluzív primert tartalmazó összetétel tökéletesen előkészíti a bőrt és biztosítja a tartós eredményt.

 • Elképesztő érintésálló összetételének köszönhetően a bőrhibák és sötét karikák egész napra eltűnnek már egyetlen réteg felvitelével. Na ez aztán a szuper tartósság!

 • A korrektor hibátlanul és láthatatlanul olvad a bőrbe, a csomagolásba épített bolyhos végű applikátor segítségével játszi könnyedség a használata.

 • Válassz a 2 árnyalatból a szinte észrevehetetlen alapozásért.

Heidi szerint: “Senki sem szereti a szem alatti karikákat és a bőrhibákat, így a jó korrektor elengedhetetlen. Szeretem az Astor Perfect Stay 24H Korrektor + Perfect Skin Primer-t használni, mert már benne van a primer a bőröm előkészítéséhez és a tartós eredményhez. Egyszer felviszem az arcomra és egész napra eltűnnek a bőr tökéletlenségei.”

Légy Maximalista! Élvezd az új Astor Perfect Stay 24H + Perfect Skin Primer termékcsaládnak köszönhető hosszantartó hibátlan megjelenést. Továbbfejlesztett make-up, beépített primerrel. Éld meg a szépséget!

További Heidi Klum idézetek:

Nem mindig van rá időm, hogy primert használjak az alapozó előtt. Szerencsére most már nincs is rá szükség. Az Astor Perfect Stay 24H Alapozó + Perfect Skin Primer primert tartalmaz, így segít a hosszantartó hibátlan megjelenésben. A sminkelés menete egyszerűbb lett a bőröm pedig tökéletesebb.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest