… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A nőies illat

A nőies illat

16.300 Ft/30ml

A Prada Candy azonnal magával ragad – tiszta élvezet vadító csomagolásban. A pink és arany robbanásszerű találkozásával a Prada Candy egy merész világba repít el minket, megmutatja anőiesség egy új oldalát, ahol a több tényleg több és a lényeg a túlzás. Az extrémitást helyezve a középpontba, a Prada Candy abból a vágyból fejlődött, hogy minden helyzetből a maximumot hozzuk ki, valami teljesen újat, váratlant alkossunk. Most kell, hogy vakmerőek, merészek legyünk és szenvedélyesen éljük az életet.

 

Interjú Daniela Andrier parfümőrrel

Mitől különleges a Prada Candy?
A Prada Candy –ben nem a szokványos arányokat használtuk, így tudtunk valami újat, váratlant alkotni.
Mondanál néhány szót az extrém arányokról az illatban?
A benzoin meglepően magas koncentrációban van jelen. Ez a mennyiség megduplázta az eddig gyártott mennyiséget a Givaudan–nál, melyből jól látható, hogy milyen jelentős adagot használtunk az illatban. Már az 1% is magas koncentrációnak számít egy illatban, mi pedig 11%-ot használtunk!
A Prada Candy egy nagyon merész, de mégis kifinomult és elegáns illat.
Csodálatos egyvelege a hagyományos anyagoknak és az újításnak. A benzoin egy ősi alapanyag, de ebben a mennyiségben új értelmet nyert.
Mit lehet tudni az illat többi jegyéről?
Az illat a pézsma érzékiségéből, a benzoin túláradásából és a kirobbanó karamellből álló érzéki háromszög.
Mi teszi a Prada Candy-t ilyen mámorítóvá?
A karamell jegye nagyon mámorító. Számos illathoz használnak karamellt, de a különbség az, hogy ez nem egy virágos vagy keleties illat némi karamellel…ez maga az igazi karamell, nagyon elegáns, gyönyörű csomagolásban.
Egyértelműen egy Prada illat…
A szintetikus karamell és a természetes benzoin jegyek együttes használata nagyon Prada. Mint a bőkezűsége. Felszabadult, játékos, színes, rengeteg fantáziával és költészettel.
Szerinted mi a kapcsolat a Prada Candy és a Prada Fashion között?
A Prada Fashion erőteljes színeket használ, hihetetlen cipőket terveznek, minden kicsit el van túlozva, de valami csoda folytán mégsem túl sok. Amikor beleszippantasz a Prada Candy-be, nem tolakodó. A Prada ház mindig egyedit és tökéleteset alkot, és természetesen kompromisszumok nélkül. A világunk tele van kompromisszumokkal, de a Prada Candy a túlzásokról szól rengeteg bájjal.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest