… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Palvin Barbi interjú

Palvin Barbi interjú

Hollywoodi szupersztárok után most egy népszerű magyar modell, Palvin Barbara lett a L’Oréal szépségnagykövete.

Mit jelent a L’Oréal szépségnagykövetének lenni?
Nagy büszkeséggel tölt el! Tudom, hogy ez életem egy különleges pillanata és ugyanakkor egy izgalmas előrelépés a L’Oréal számára – mivel én vagyok a legfiatalabb szépségnagykövet, aki képviselheti a márkát. Remélem büszkék lesznek rám!

Mely számodra az a 3 nélkülözhetetlen szépségápolási termék, amely nélkül nem tudsz élni?
A Lumi Magic alapozó a titkos fegyverem. Oly könnyed állagú, olyan mintha bársonyt használnék a bőrömre. Hosszú órákon át tart, tökéletesen illik bőröm tónusához és színéhez. Szeretem még a Glam Shime hidratáló ajakrúzsát, mely csillogást és teltséget kölcsönöz ajkaimnak a nap folyamán. Reggelente a Rouge Caresse ajakrúzst használom egyedülálló szín-fény összetételéért, mely láthatóan puha és hidratált ajkakat kölcsönöz számomra.

Csodálatos a hajad. Hogyan őrzöd meg tökéletes kinézeted?
Korábban hagyományos sampont és balzsamot használtam, de mióta felfedeztem az Elsève Nutrigloss Crystals családot a rabja lettem. Fényes, csillogó kinézetet kölcsönöz hajamnak. Páratlan, pehelykönnyű puhaság a hajnak.

Van valamilyen szépségtitkod?
A legjobb szépségtitok ha valaki törődik önmagával, mind külsejével, mind belső tulajdonságaival – egészségesen táplálkozom, igyekszem sokat pihenni és megőrizni lelki békém… még a legmozgalmasabb napokon is!

Ki az szépségideálod?
Beyoncé egy valódi ikon és egy igazi nő, úgy mint Cameron Diaz. A barátaim! Szeretek szépségötleteket meríteni különböző stílusaikból – mindegyikük egyedülálló stílusérzékkel rendelkezik. Az egyéniség kulcsfontosságú része a szépségnek.

Mit viszel magaddal utazáskor?
A notebookomat, mobiltelefont, ruhákat és piperecikkeket – mint bármelyik más nő! Ugyanakkor viszek valamit ami a barátomra emlékeztet és egyik kedvenc íróm, Leslie L. Lawrence könyvét.

Te lettél a L’Oréal Paris egyik legfiatalabb Szépségnagykövete. Milyen érzés?
Nagyszerű érzés. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a L’Oréal Paris fiatal korom ellenére kiválasztott – egy nagyszerű mérföldkő a karrieremben és egy izgalmas út vár rám!

Van olyan szépségtitok amelyet családi példaképektől merítettél?
Szüleim mindig azt mondták, hogy hideg vízzel mossam meg az arcomat – ez egy nagyszerű tanács az egészséges kinézetű arcbőrért! Kétszer ismételjük meg egy nap…

Miért fontos számodra a szépség?
A szépség magabiztossá teszi a nőket.

Következzen a videó, ahogy Barbi készült a fotózásra:

Hozzászólások

Pin It on Pinterest