… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Ötfunkciós szépítő hidratálás bőrödnek

Ötfunkciós szépítő hidratálás bőrödnek

Lassan nem telik el hét, hogy egy-egy gyártó ne jönne ki újabb BB krémmel. Várható volt, hogy a Nivea sem marad ki a sorból, az általa kifejlesztett termék ideálisan kombinálja a gondoskodó, szépítő és bőrjavító tulajdonságokat. A most következőkben megosztjuk veletek a krémről szerzett tapasztalatainkat!

A Nivea BB krém az ásványi anyagoknak  B5 provitaminnak, és egy csipetnyi sminknek köszönhetően minden bőrtípusra tökéletes, egyetlen lépésben hibátlan, egészséges és szép bőrt eredményez. Finomítja a pórusok megjelenését, elfedi a bőrhibákat, a pattanásokat, a bőrpírt és a finom ráncokat. Az 5 az 1-ben multifunkciós krém üde arcszínt kölcsönöz, erősíti a bőr természetes tónusát, könnyű és gyorsan felszívódó hidratálást tesz lehetővé, emellett pedig 10-es fényvédő faktorral véd a korai öregedés ellen.

És a gyakorlatban?
Ahogy a BB krémektől megszokhattuk már, ez esetében is két színárnyalatról beszélhetünk, egy világos és egy normál sötét tónusú változatról. Mi most a világosabb árnyalatot teszteltük. Ami elsőre szembetűnt az a kellemes Nivea krém illat, melyről azonnal a márka klasszikus termékei ugranak be. Az állaga kicsit sűrűbb, mint a többi BB krémé, inkább mattit, felvitele után néhány perccel tökéletesen illeszkedik a bőr tónusához, ezáltal természetes hatást eredményez. A bőr nem fényesedik ki, és a nap végére is tartós marad. A hidratálás szemszögéből tökéletes, és szép egyenletes bőrt eredményez, ám ne feledjük ez esetben sem alapozóról van szó, így a fedés tekintetében hagy némi kívánnivalót. Egy tipp: lehetőleg a krém felvitele előtt radírozd le a bőröd, hogy elkerüld a foltos hatást.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest