… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Önbarnító hatás

Önbarnító hatás

A szolárium nem csak öregíti a bőrt, de ha a nyaraláson túlköltekeztél, akkor nem is biztos, hogy megteheted, hogy hetente több alkalommal is ellátogass UV fényben fürdőzni. Mit szólnál ahhoz, hogy próbálj ki valamilyen önbarnító kozmetikumot? Hidd el, a bőröd meg fogja hálálni, hogy ápolva őrzöd meg a napcsókolta árnyalatot. Adunk néhány tippet, hogy mire figyelj a felvitelük előtt, közben és után!

Talasso testradír tengeri sóval

Előtte:–  érdemes leradírozni a bőrödet, de csak akkor, ha érzed, hogy elkezdtél kopni, különben nem fontos feleslegesen irritálni a bőrt. Ez esetben viszontaz önbarnító csak kiemeli az amúgy látványra nem túl esztétikus hámlást. Az érzékenyebb bőrűek próbálják ki a Talasso testradírt (13.600 Ft), aminek titka a 90-féle kivételes tengeri sók és rendkívül tápláló energetizáló keverékében rejlik. Tusolás előtt a bőrbe masszírozva segít eltávolítani az elhalt hámsejteket.

A növényi olajok megakadályozzák a bőr kiszáradását, és intenzíven ápolnak

Douglas Energizing só és cukor testradír pedig kíméletesen távolítják el az elhalt hámsejteket. A lime és a gyömbér vitalizáló aromája jó közérzetet biztosít, és finom illatot kölcsönöz a bőrnek.
Okos ötlet: vegyél fel egy gumikesztyűt, mielőtt nekiállnál krémezni magadat, így megóvhatod a kezedet az elszíneződéstől.

Közben:– legjobb, ha olyan terméket használsz, ami testápoló is egyben (Clinique, 5300 Ft),mert ezzel biztosan megadod a kellő táplálást a napsütéstől, sós levegőtől igénybevett bőrödnek.

2-3 óra alatt természetes hatású színt fejleszt ki a bőrön!

Okos ötlet: az arcodra jobb, ha speciálisan az erre a területre való krémek közül válogatsz, mert így elkerülheted a maszkhatást. Figyelj arra, hogy jól dolgozd el a kencét a hajtöveknél és az arcéleknél is!

Utána: várj egy kicsit, mielőtt felöltözöl, nehogy megfogja a ruhádat.

Okos ötlet: mivel kicsit macerás műveletről van szó, nem kell az órát figyelned, és mégsem késel el, ha este, lefekvés előtt végzed az önbarnítást. Ráadásul a szer bőrrel való reakcióba lépése miatt keletkezett speciális illat is megszűnik reggelre.

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest