… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Öltöztesd körmeidet trendi színekbe a Colorama körömlakkokkal!

Öltöztesd körmeidet trendi színekbe a Colorama körömlakkokkal!

Mindjárt itt az ősz, és még nem tudod, milyen színek hódítanak majd? Le szeretnéd cserélni a már-már unalomig használt, nyári körömlakkjaidat? Mi most mindkét problémádra megoldást kínálunk a Maybelline új Colorama körömlakkjainak segítségével, melyek egy csapásra elkalauzolnak majd az őszi színek világába!

A Maybelline Colorama körömlakkok egyenesen a kifutók színeit varázsolják körmeidre, a 2012- es ősz legdivatosabb 32 színében kaphatóak, úgyhogy ha igazi trendkövető, vagy a színek megszállottja vagy, kötelező ezekből beszerezned párat. Különleges, lepattogzást gátló összetételével még tartósabb, így sokkal ellenállóbb a környezeti hatásokkal, ütődésekkel szemben, dupla rétegben alkalmazva pedig akár egy hétig is lélegzetelállító ragyogást és színt biztosít.

A lakk felvitele kifejezetten egyszerű, könnyen és szépen dolgozhatunk vele, viszonylag sűrű állaga alapos fedést biztosít, ám, ha biztosra akarunk menni, érdemes egy fedőlakkot is felvinni a lakkrétegek fölé. A kiszerelés nagyon praktikus, az üvegcse nem túl nagy, így könnyű magunknál tartani, és még mielőtt megunnánk vagy kiszáradna, el is tudjuk használni. A 32 belevaló csajos árnyalatnak köszönhetően pedig hangulatunknak és aznapi szerelésünknek megfelelő színekbe öltöztethetjük körmeinket segítségével egy szempillantás alatt. Az ára méretéhez és tartósságához mérten kifejezetten barátságos, így valóban lehetővé teszi, hogy ne csak egyet válasszunk a gyönyörű színek közül.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest