… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Nicolette Sheridan szépségtippjei

Nicolette Sheridan szépségtippjei

Vékony, hibátlan alak, hosszú szőke hajzuhatag, a legtöbb férfi ideálja, a nők példaképe. Ő Nicollette Sheridan, aki most elárulta tökéletes külsejének titkai, melyeket ő nem is gondol különösebben nagy teljesítménynek.

Fotó: TV2

A legjobban bőre egészsége miatt aggódik, így napi 2,5 liter ásványvizet vagy zöldteát iszik. Emellett az arckrémek és a testápolók az első számú szépségtermékei. Heti rendszerességgel felkeresi kozmetikusát, ahol egy speciális arckezelést kap, ami segít megőrizni fiatalos bájait. Haját igyekszik távol tartani a káros napsugárzástól és heti kétszer magas olajtartalmú pakolással igyekszik kivédeni a szőkítés negatív hatásait. „Mindenki a legjobbat érdemli az életben, legyen akár híres vagy hétköznapi ember. Ahhoz viszont, hogy jó életed legyen, neked kell megtenned az első lépéseket, lényeg, hogy ne hagyd elmenni a lehetőségeket.” A Született feleségek sztárja testét gyakorlatilag nagyon sok harmincas, sőt húszas éveiben járó színésznő is megirigyelné. Lássuk, hogyan tartja formában magát a csinos színésznő, akit a People magazin a világ első 50 legszebb embere közé választott, ami köztudottan nagy megtiszteltetést jelent.

Nicolette kedvenc desszertje: Matcha zöldtea smoothie
Hozzávalók: Matcha zöldtea, két érett banán, 1/2 liter kókusztej, 1/2 csésze alacsony zsírtartalmú túró, 1/2 csésze vanília joghurt, protein mix, vanília rúd, jég.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest