… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Nézd meg a Catrice ragyogó ünnepi újdonságait!

Nézd meg a Catrice ragyogó ünnepi újdonságait!

Ragyogj a CATRICE-el ünnepekkor is!
Te is szeretnél több ragyogást vinni a sminkedbe? Igen?! A csillogásból, a glitter és metál hatásból sosem elég! A ragyogó smink termékek nem csak tökéletesen illenek a trendhez, de garantálják a különleges megjelenést is! Az év vége közeledtével a CATRICE is csatlakozik a trendhez a Glitter Storm limitált kiadással, melyben ötvözi az intenzív csillogást és metál ragyogást. Az intenzív színeknek és az innovatív csillogó textúrának köszönhetően igazán kifejező sminket lehet elkészíteni: a glitter árnyalatok kiemelik a szájat és a szemeket, míg a Gél Highlighter csodálatos ragyogást kölcsönöz az arcnak.

GLITTER STORM DAZZLE METÁL
Kiemeli a szemet: A “Dazzle Metal” szemhéjpúder paletta “Dazzle on the Dance- floor” verzója a nude, a pink, a bogyós gyümölcs tónusoktól a barna, ezüst, és
arany árnyalatok széles skáláját biztosítja. A tíz rendkívül pigmentált szín a legkülönbözőbb hatásokat kínálja- a matt-tól az intenzív csillogásig- mindent, amire szükségünk lehet a kifejező sminkhez. Az arany csillagokkal teli prémium csomagolás tükröt is tartalmaz így tökéletes kellék az utazáshoz is. Ár: 2.299 Ft*

GLITTER STORM GÉL HIGHLIGHTER
Szikrázó fényesség: A Gél Highlighter sugárzó megjelenést biztosít az arcnak és a szem körüli területeknek. Használható önmagában vagy az alapozó fölé.
Az ultra finom csillogó részecskék gyakorlatilag eggyéválnak a börrel, így biztosítva az arcnak lágy ragyogást.

GLITTER STORM FOLYÉKONY GLITTER AJAKRÚZS
Glitter Csók: A limitált kiadás négy magas fedésű, csillogó végeredményt biztosító folyékony rúzs árnyalatot kínál azoknak, akik az ajkukat akarják hangsúlyozni. A hosszantartó formula nem csak csábító színeket kínál, de kellemes érzést nyújt az ajkaknak is. Különlegessége: az ajkak kiemelik a ragyogást!

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest