… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Negyedik generációs növényi őssejteket tartalmazó arckrémek

Negyedik generációs növényi őssejteket tartalmazó arckrémek

A francia Yves Rocher októbertől kezdi el forgalmazni legújabb termékcsaládját, az Anti- Age Globalt, mely a világon első alkalommal növényi őssejtek hozzáadásával készült. Ez azért hihetetlenül jó hír, első sorban a 40 év feletti nők számára, mivel ezek az őssejtek rendkívül erős regeneráló és sejtmegújító hatással rendelkeznek, így egyedülálló módon minden olyan biológiai és szöveti szinten hatnak, amelyen az öregedés jelei láthatóak.

A készítmények védik a genetikai állományt, elősegítik és javítják a sejtek természetes megújulását, valamint erősítik az irharéteg szerkezetét. A termékcsalád minden tagja több mint 100 000 növényi őssejtet tartalmaz, melyeknek a termékek legfőbb hatóerejüket köszönhetik, emellett számos más vitamint és tápláló anyagot tartalmaznak.. Az őssejteket tartalmazó növényeket az Yves Rocher saját botanikus kertjeiben, Franciaország szívében található Le Gacilly- ben termesztik, és egy speciális, szabadalmaztatott eljárással nyerik ki a hatóanyagokat.

Miből is fog állni az új, forradalmi termékcsalád?

Sejtregeneráló nappali krém
A könnyen felvihető, gyorsan beszívódó, mégis sűrű krém azonnali és tartós védelmet, valamint megújulást biztosít bőrünknek. Kiváló sminkalapot képez, használata után a bőr lágy, bársonyos tapintású lesz. A Sejtregeneráló nappali krémnek köszönhetően a bőr napról napra fiatalabbnak tűnik, a ráncok mélysége csökken, a bőr láthatóan feszesebbé válik, visszanyeri hidratáltságát és természetes ragyogását. Összetételét úgy alakították ki, hogy a bőr mindennapi hidratációs szükségleteit kielégítse, A, E, F vitamint tartalmaz, melyeknek köszönhetően aktívan tudja felvenni a harcot az anti- oxidáció és az öregedés ellen, a búzavirág kivonatot pedig nyugtató hatásai miatt adták a hatóanyagokhoz.

Sejtregeneráló éjszakai krém
Innovatív, rendkívül gazdag textúrájának köszönhetően a krém azonnal beszívódik a bőrbe egy vékony fedőréteget hagyva a felszínen, amely az éjszaka folyamán folyamatos védelmet és táplálást biztosít bőrünknek. Használatával a bőr éjszakáról éjszakára fiatalabb, simább és hidratáltabb lesz, a bőrszerkezet megerősödik, így az láthatóan feszesebb és szebb lesz. A krém egy igazán kényelmes formája a regenerálásnak, mivel minden szükséges összetevőt egyetlen tégelyben egyesít: többek között számos növényi olajat, valamint ginsenget is tartalmaz.

Sejtregeneráló szemkörnyékápoló
Egy igazán igényes nő pontosan tudja, hogy a szem környéke különleges, speciális ápolást igényel, így kifejezetten a szemkörnyékre kifejlesztett szérumot szabad csak ott használni. Erre a termékcsalád megalkotásakor az Yves Rocher kutatói is gondoltak, így megalkottak egy olyan szérumot, amely egyedülálló módon táplálja és erősíti a szem környékén található, érzékenyebb, vékonyabb bőrt. Az ápoló illatanyag- mentes, textúrája friss és könnyű, így a szemkörnyék területei rendszeres használat mellett láthatóan fiatalabbnak tűnnek. És az eredmény: felfrissült, ragyogó és igéző tekintet. Már használat alatt érezhető a frissesség az új applikátoros fejvégnek köszönhetően, búzavirág és vadgesztenyefa kivonatai nyugtató hatással bírnak, szilícium és koffein tartalma pedig a szemkörnyék alatti táskák kezelésére alkalmas. Enyhe gyöngyházfénye azonnali ragyogást kölcsönöz a tekintetnek.

Egy különleges sajtótájékoztató folyamán volt szerencsém a termékeket már most kipróbálni, valamint azóta is használni őket, így személyes tapasztalatok alapján mondhatom, hogy valóban forradalmiak és egyedülállóak: hatásuk már egy hét után látható és érezhető. Így mindenképpen érdemes várni őszig, míg megérkezik egy a különleges termékcsalád!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest