… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Napi sminktipp

Napi sminktipp

Ma egy nagyon egyszerű, mégis látványos sminkkel vágtunk neki a napnak! Bármilyen alkalomra feldobható összeállítás, Nicki Minaj-al megfűszerezve! Leírjuk hogyan!

1. lépés: Alapozás
Elsőként kezdjük az alapozással, mi a Maybelline habalapozóját használtuk, melynek könnyű a felvitele és természetes hatást eredményez. Vigyük fel egyenletesen, majd dolgozzuk el, hogy ne hagyjon foltokat!

2. lépés: Tus
Mi idén a cicaszemekre esküszünk. Napközben és este is megállja a helyét. Mivel mostanság nem tudni, hogy esik-e vagy süt nap, ezért a biztonság kedvéért a Rimmel legújabb vízálló szemhéjtusát használtuk. Az ecsetnek köszönhetően vastag vagy vékony vonalak egyaránt rajzolhatok, így rengeteg hatást elérhetsz vele! Ez a Rimmel legtartósabb szemhéjtusa, ami akár 25 órán át tart, elkenődés nélkül! A zselés festék nem csöpög, állaga krémes, így gyerekjáték a használata! Mártsd bele az ecsetet a tubusba, majd belülről kívülre haladva rajzolj egy vékony vonalat, kicsit húzd meg a végén a macskás tekintetért.

3. lépés: Enyhe fény
Egy kicsit feldobtuk a szemeket az Essence stay all day szemhéjpúderével, mely gyönyörű csillogást ad. Nem kenődik el, egész nap tartós!

4. lépés: Szempillaspirál
Ezután következik a pillák hosszabbítása, ebben a L’Oréal Lash Architect 4D spirál volt a segítségünkre. Nagyon imádjuk ezt a terméket, egyszerű a felvitele, könnyű pillákat eredményez és nem csomósodik össze!

5. lépés: Szájak
Eddig ez egy igazán egyszerű smink volt, ezért feldobtuk Nicki Minaj Mac-es rúzsával, mely nagyon szép halvány rózsaszín szájakat eredményez. Ezzel együtt egy nyári, bájos összhatást érhetsz el!

6. lépés: Pirosítás
Utolsó lépésként jön a pirosítás. A Mac Reel Sexy pirosítója tökéletesen illik ehhez a sminkhez, mi is ezt használtuk!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest