… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség A nagy illat teszt! Hozzád melyik illik?

A nagy illat teszt! Hozzád melyik illik?

Már felfrissítetted a ruhatárad a legmenőbb téli darabokkal, elmentél fodrászhoz az aktuális hajdivatért, de még mindig úgy érzed, hogy valami nem az igazi? Itt az ideje lecserélni a parfümödet az új megjelenésed koronájaként. Segítünk eldönteni, hogy a három lenyűgöző Women’secret illat közül melyik passzol hozzád leginkább.

 1. A legjobb barátnőiddel legszívesebben…?illatteszt
  1. Egy rövid shopping után bedobtok pár szíverősítő koktélt és indulhat az éjszaka!
  2. Számotokra fontos, hogy valami értelme is legyen a közös időnek, ezért egy délutáni jóga mindig szóba jöhet.
  3. A barátnőid a lelki társaid, ezért akár egy terápiás gyűlésen összejöttök valamelyiktők lakásán és megbeszélitek az élet nagy dolgait.
 1. A pároddal a közös hétvégi program…?
  1. Végre sikerült egy szabad hétvégét összehoznotok, viszont azt pezsgővel ünneplitek a jakuzziban egy wellness-hétvégén.
  2. Végiglátogatjátok a múzeumokat és kiállításokat, amik már ezer éve fent vannak a bakancslistátokon.
  3. Meglátogatjátok vidéken a családot, közösen főztök este pedig nagy filmnézés a nappaliban.
 1. Melyik karakter lennél legszívesebben az alábbi filmekből?Miranda Priestly az Ördög Pradát Visel-ből
  1. Jamie a Barátság Extrákkal-ból
  2. Allie Hamilton a Szerelmünk Lapjaiból
 1. Mivel lehet levenni a lábadról az első randin?
  1. Egy férfi már pedig tudja, mit akar, ezért rajongsz a nőcsábászokért, akik elegáns öltönyben whiskey-t kortyolgatva ismerkednek egy menő bárban… remélhetőleg éppen pont veled.
  2. Utálod a sablonos dolgokat ezért mozijegy és rózsa szóba sem jöhet! Ellenben ha elhívnak egy szabadulószobába nem csak a srác kedvenc színére derül fény, hanem az észjárását is megismered. Hát nem izgalmas néhány négyzetméteren ismerkedni?
  3. A te ideálod még mindig a „szőke herceg fehér lovon”- koncepció, aki magával visz Csodaországba és elvágtat a naplementében.
 1. Amit először megnézel egy pasin:
  1. A testfelépítését. Ha a kocka has nem is, de a formás bicepszek ideálod elengedhetetlen alkotóelemei.
  2. A száját. Nálad a tökéletes csók ígérete mindennél fontosabb.
  3. A szem a lélek tükre alapon téged a legmutatósabb páros szerv foglalkoztat leginkább.

Legtöbb A:
wsHozzád leginkább egy friss virágokból álló élénk illat passzol, amilyen te magad is vagy. A citrusfélék, a jázmin és a narancsvirág ellenállhatatlan nőiességet csempésznek a mindennapjaidba. Ez az illat tesz élettelivé és lendületessé. Tudod, merre tartasz az életben, senki nem tud neked nemet mondani. Bomlanak érted a férfiak, de számodra a karrier az elsődleges. Az Eau It’s fresh a te illatod, amivel tovább hangsúlyozgatod magabiztosságodat.

Legtöbb B:vs-masolata
A neked való parfüm egzotikus és nem hétköznapi. Gyümölcs elixír, ami grapefruittal és gránátalmával hoz csillogást az életedbe, amit a pézsma és orchidea izgalmas keveréke tesz még különlegesebbé. Kreatív egyéniséged mellé pontosan egy ilyen markáns illat illik. Igazi optimista vagy, a jót látod meg mindenkiben. Felhőtlen hangulatodhoz válaszd az Eau My dèlice-t.

 Legtöbb C:
A te illatod akár a friss kertben zörgő szél a narancsvirágok között, lágy és aromás. vsItáliai mandarin mellett citrom és körte dominál, amit enyhe vanília leng körül. Ahogy romantikus ábrándozóhoz illik, a tökéletes parfüm elhozza számodra a tiszta érzékiséget. Modern romantikával borítod be magad az Eau My secret-el, amivel sorra hódíthatod a még el nem rabolt szíveket.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest