… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség My Hsin-Ni arcmaszkokkal szépülnek a sztárok

My Hsin-Ni arcmaszkokkal szépülnek a sztárok

Európában először Magyarországon forgalmazza prémium kategóriás kozmetikai termékeit a My Hsin-Ni maszk család, mely az Egyesült Államokban és Ázsiában már hatalmas népszerűségnek örvend, rövid idő alatt piacvezető pozíciót ért el.

 A cég filozófiája szerint a My Hsin-Ni arcmaszk család elhozza nekünk az ázsiai  nők ősidők óta kutatott szépségreceptúráit maszkokba zárva. Az arcmaszkok hatóanyagainak színes palettája bármely korosztály számára elérhetővé teszi az egészséges és feszes bőrt nőknek és férfiaknak egyaránt. Erre a sztárjaink is kíváncsiak voltak. Dr. Sütő Enikőnek, Dammak Jázmin szépségkirálynőnek, Müller Attilának és Kefírnek volt lehetősége először kipróbálni az arcmaszkok jótékony hatását. A maszkok felhelyezésénél természetesen a két jó barát (Müller Attila és Kefír) vicces bohóckodásba kezdett, egymásnak tették fel a maszkokat ezzel is bizonyítva a termék egyszerű használatát, pedig a profi szakember is rendelkezésre állt volna a New Marilyn Szépségszalonban.

Dammak Jázmin szépségkirálynő így nyilatkozott a termékről a frissítő kezelés után. „Igazán élveztem ezt a pihentető fél órát, s habár rám férne egy kiadós alvás, a bőrömet tényleg úgy érzem, mintha kicserélték volna! Puha és bársonyos, jó az illata, egyszóval nagyon kellemes érzetet ad ez az arcmaszk, és a legjobban azt tetszik benne, hogy otthon, saját kezűleg, szakember segítsége nélkül is fel tudom használni, és mindösszesen 20 percet vesz igénybe! Biztosan lelkes vásárló leszek!”

A kezelések után arcmaszk ajándékcsomaggal gazdagodtak sztárjaink, hogy otthoni környezetben is tovább kényeztethessék magukat.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest