… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Mozik ihlette szemhéjpúder-duók a Mac-től

Mozik ihlette szemhéjpúder-duók a Mac-től

A legújabb Mac kollekció a Reel Sexy sugárzó, erőteljes megjelenést és titokzatos, szexi tekintetet ígér. Az új szemhéjpúder-duót mi is teszteltük, az eredményt pedig most megosztjuk veletek!

Az élénk színű kollekciót a mozik, és a Hollywoodi filmes világ inspirálta. A Reel Sexy-ben előfordulnak rúzsok, szájfények, pirosítók, körömlakkok, púderek, szemceruzák, és egy szuper dús szempillákat ígérő szempillaspirál is.  A szemhéjpúder első ránézésre, merész és extravagáns, valamint intenzív színeket tartalmaz.

A színek ügyesen lettek összeválogatva, kiegészítik egymást, így olykor romantikus, máskor merész külsőt kapunk. A lila-rózsaszín kombináció két népszerű szín találkozása, azoknak kedvez, akik a visszafogottabb sminket kedvelik. A színeket használhatjuk együtt, de külön-külön is megállják a helyüket. A Mac-hez méltóan minőségi termékekről beszélünk, a színek sokáig tartanak, nem kenődnek el könnyedén, a megfelelő ruhával párosítva igazán feldobják megjelenésünket. A lila sötétebb, füstös hatású szemeket kölcsönöz, míg a rózsaszín lágy, halvány ragyogást eredményez. Egyszóval egy igazán praktikus sminkeszközt kapunk, ami a tavasz hangulatát idézi.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest