… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Szabó Zsófi bemutatta az őszi sminkeket

Szabó Zsófi bemutatta az őszi sminkeket

Hiszek abban, hogy fiatalon kell megalapozni bőrünk későbbi ragyogását, ezért hajlandó vagyok többet áldozni egy jó minőségű termékért- vallja, a gyönyörű színésznő, Szabó Zsófi.

Hogy érezted magad a Clarins sminkelésen?
Nagyon jól éreztem magam és megtisztelő volt, hogy egy ilyen neves sminkes foglalkozott velem. Annak különösen örültem, hogy megdicsérte a szép bőrömet.

Fotó: Baksa Norbert, Helyszín: Coin

Mennyire voltál elégedett a sminkeddel?
Abszolút elégedett voltam. Egy natúr, finom sminket kaptam és annak ellenére, hogy sokszor erős sminket használok, ebben az esetben a kevesebb több volt. Tetszettek a színek is, a rózsaszín nagyon szép volt az ajkaimon… és  tetszett a smink üdesége is.

Mennyire vagy kísérletezős típus a sminkelést illetően? Vagy inkább a megszokott praktikákat és színeket kedveled?
Az az igazság, hogy általában mindig rohanok, így megvan a jól bevált sminkem: sötét, satírozott szem, a szemzugban világos szemhéjpúderrel, és mindehhez jön a megszokott színű szájfényem.

Mondanál egy személyes szépségtippet, ami bevált neked?
Egy frissítő tonikot használok minden reggel, sőt egész nap nálam van, mert a szmog káros hatásai ellen is véd. Ez azért is fontos, mert sokat autózom, sokat ülök a dugóban, így bármikor tudom használni, csak áttörlöm vele az arcom és máris megtisztul, felfrissül a bőröm. Ezt a trükköt tudom ajánlani mindenkinek!

Gyakran elcsábítanak az új termékek és új trendek?
Mindig van valami újdonság, amire rábeszélnek és kipróbálom, de általában inkább visszatérek a megszokott termékeimhez. Nagyon vízhiányos a bőröm, ezért az arckrém vásárlásnál nagyon körültekintő vagyok. Hiszek abban, hogy fiatalon kell megalapozni bőrünk későbbi ragyogását, ezért hajlandó vagyok többet áldozni egy jó minőségű termékért.

Zavar, ha a stílusodtól eltérő sminket, ruhát, frizurát kell viselned?
Igen, mérhetetlenül zavarni tud, ha olyat kell viselnem, ami nem én vagyok. Különösen azt nem szeretem, ha amolyan habos-babos, királylányos ruhákba akarnak kényszeríteni, és nagy, kék szemhéjpúderes sminket készítenek nekem.

Hetente mennyi időt fordítasz a bőröd és a hajad ápolására?
A Jóban Rosszban napi forgatásai megviselik a bőrömet és a hajamat is, ezért jobban oda kell figyelnem és többet kell törődnöm velük. A bőrömre nagyon vigyázok, hiszen rengeteget sminkelnek, így például soha nem hagynám el a megfelelő arctisztítást. A hajam nagyon száraz, ráadásul sokat vasalják, formázzák. Mindig van valami újdonság, amire rábeszélnek és kipróbálom, de általában inkább visszatérek a megszokott termékeimhez. Nagyon vízhiányos a bőröm, ezért az arckrém vásárlásnál nagyon körültekintő vagyok. Hiszek abban, hogy fiatalon kell megalapozni bőrünk későbbi ragyogását, ezért hajlandó vagyok többet áldozni egy jó minőségű termékért.

Zavar, ha a stílusodtól eltérő sminket, ruhát, frizurát kell viselned?
Igen, mérhetetlenül zavarni tud, ha olyat kell viselnem, ami nem én vagyok. Különösen azt nem szeretem, ha amolyan habos-babos, királylányos ruhákba akarnak kényszeríteni, és nagy, kék szemhéjpúderes sminket készítenek nekem.

Hetente mennyi időt fordítasz a bőröd és a hajad ápolására?
A Jóban Rosszban napi forgatásai megviselik a bőrömet és a hajamat is, ezért jobban oda kell figyelnem és többet kell törődnöm velük. A bőrömre nagyon vigyázok, hiszen rengeteget sminkelnek, így például soha nem hagynám el a megfelelő arctisztítást. A hajam nagyon száraz, ráadásul sokat vasalják, formázzák ezért nagyon sok ápolót, olajat kenek rá, hogy szép, fényes és egészséges

Van olyan testrészed, amivel nem vagy elégedett és megváltoztatnád?
Szerintem nincs olyan nő a világon, aki teljesen elégedett lenne magával, így én is szeretnék például vékonyabb lenni. De azt gondolom, inkább vagyok ilyen, mint anorexiás, és inkább mutatok ilyen példát a fiatal lányoknak, mint a csontsovány modellek. Be akarom bizonyítani, hogy úgy is lehet egy nő szexi és vonzó, ha van rajta egy kis felesleg.

A munkád és az ahhoz kapcsolódó elfoglaltságaid mellett van időd készülni a Karácsonyra?
A karácsonyi hangulat már megvan a részemről, de készülődni még nem volt időm. Bár én az ajándékokat mindig az utolsó pillanatban veszem meg, vagy készítem el. Megesett már olyan is, hogy szólt a karácsonyi csengettyű és én még az utolsó ecsetvonásokat húztam az ajándéknak szánt festményen.

Ezekkel a termékekkel sminkelték Zsófit

Mennyire fontos ünnep számodra a Karácsony és hogyan töltöd legszívesebben?
Nagyon fontos számomra a Karácsony, hiszen Szenteste mindig a szűk családommal vagyok, és ilyenkor nagyon szeretem az ünnep bensőséges hangulatát. 25-én pedig a nagyobb családdal töltjük a napot, jönnek hozzánk a keresztszüleim és keresztgyerekeim is.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest