… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Minden napra egy szájfény

Minden napra egy szájfény

Hamar a táskád egyik legfontosabb kellékévé tud válni, ez a kis szájfény, amelynek ellenállhatatlan a színe és persze az illata. A Lancôme jóvoltából kipróbálhattuk a nyár legragyogóbb színeit… 

A Juicy-k sikere, 2000 óta töretlen, amióta a Lancôme bevezette legeslegelső emblematikus ajakfényét. Az elmúlt évek során a Juicy Tubes játszott már a színekkel, illatokkal és számtalanszor megújult külsővel jelentkezett. A Juicy Tubes számára a szín, maga a játék és az élet a képzelet szárnyalása. A 2012 nyarára tervezett vadonatúj variáció megerősíti ezt a filozófiát: óda a szabadelvűséghez és az élet élvezetéhez. A felhőtlen öröm világa.

A mi kedvencünk a hétfő és a szerda
Az idei nyári újdonságok az édesen cuki dizájnú tubes-ok, melyek az érzékekre ható ellenállhatatlan illattal rendelkeznek… ráadásul jut a hét minden napjára egy szín és egy külön illat! Hétfőtől-péntekig egy-egy magabiztosságot sugalló élénk szín a munkába, míg hétvégén a kikapcsolódásé és az érzékeké a főszerep a lágy, rózsás árnyalatokkal!

Hétfő: egy pillanat reggeli boldogság
Mint a frissen facsart grapefruit juice, amely energiával tölti meg az új hetet. A „Rockin’ Grapefruit” egy igazán energikus reggeli íz! Pont ezért az egyik kedvencünk!

Szerda: gyermekkori emlékek
A hét közepére el kell már egy csábító,  ugyanakkor erőt adó cseresznyés pite ízvilág…

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest