… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Mézvirágos testpermet a The Body Shop-tól!

Mézvirágos testpermet a The Body Shop-tól!

testpermet az idei év nagy kedvence, könnyed, friss illatot kölcsönöz viselőjének. Mi most egy igazán különleges darabot próbáltunk ki, mely egy egzotikus virágot, név szerint moringa kivonatot tartalmaz. Ez a nem mindennapi növény csábító és igéző, szinte lehetetlen neki ellenállni!

A virágillat kedvelői azonnal beleszeretnek ebbe a csodás termékbe, de még, aki irtózik is a virágos kertek émelyítő illatától az is imádni fogja, hiszen itt nem a szokásos összeállításról van szó. Az egész testen bátran lehet használni a nap bármely szakaszában, ahogy csak tetszik, frissítőként is remek egy meleg, fárasztó nap után, amikor egyik fontos rendezvényről a másikra kell rohangálnunk.

Milyen a használatban?
Azért kedvelem a testpermeteket, mert náluk nincs határ a használat terén, annyit fújsz magadra, amennyit csak akarsz és oda, ahová akarod, nem tömény és nehéz, egyszerűen üde leszel tőle, mintha csak most léptél volna ki a fürdőből! Nem volt ez másképp ennél a terméknél sem, rögtön rabul ejtett!

A titkos összetevő: mi is az a moringa?
Mi még nem nagyon hallottunk a moringáról, ezért összeszedtünk néhány fontos információt, amit tudni kell erről a csodanövényről a finom illata mellett. A moringa fát sok mindenre felhasználják, levele például por formájában is beszerezhető, melynek rengeteg jótékony hatása van. Gazdag vasban, kalciumban és vitaminokban, fáradtság ellen kiváló, mellékhatások nélkül tölt fel energiával. A szépség fenntartásában is segít, hiszen eredményesen tünteti el a kis szarkalábakat, ráncokat. Trópusi országokban található meg leginkább, szinte minden részét hasznosítják.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest