… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Miből mennyi kell?

Miből mennyi kell?

Bizony, nem mindegy, mennyit nyomsz a tenyeredbe a hajformázó szerekből reggelente! Ha tanácstalanul állsz a tükör előtt, hogy miért töredezik mégis a hajad, pedig te kitartóan ápolod, kövesd hajápolási útmutatónkat! Jelszó: a kevesebb több!

  1. Ha túl sok sampont használunk, azt lehetetlenség tökéletesen kimosni  a hajunkból, és ettől fénytelenné válnak a hajszálaink! Ezért tegyél keveset a tenyeredbe, és mosd meg kétszer a hajadat!
  2. Hogy ne csak a beszárítás után legyen szép a frizurád, ne vidd túlzásba a hajtőemelő habot, mert hamar zsírosodik tőle a haj! Elég egy golflabdányi, amit ritka fogú fésűvel oszlass el a hajadon!
  3. Egy nagy adag balzsam felér egy pakolással, amire azonban hetente csak egyszer van szüksége a hajnak, ezért máskor csak egy diónyit tegyél a hajadra, amit vízzel higítva az egész felületén el tudsz oszlatni!
  4. Mivel ezek száraz hajra való termékek, leginkább csak a végekre kell, hogy kerüljenek, a tincses hatás kedvéért! Ezért egy mogyorónyit is elég a tenyereid között eloszlatni, majd kialakítani a frizurát!
  5. Ha a hajtőre fújod a lakkot, nagyjából négy célzott fújás elegendő az magasabb hatás eléréséhez! A végső fixáláshoz pedig egyetlen, de hosszabb lakkozás szükséges, 30 centiméterről.
  6. Ez gyakorlatilag egy koncentrált hatóanyagú, balzsamszerű ápoló anyag, ezért elég 2-3 fújás, mielőtt megszárítanád a hajad! Segíti a kifésülést, és megakadályozza a haj elektromos feltöltődését!

    Látszólag könnyű dolga van annak, akinek profi fodrászok készítik el a frizuráját minden olyan esemény előtt, ami a sajtó előtt zajlik.  Azonban egy hírességnek mindig tökéletesen kell kinéznie, így Eva Longoria a hétköznapokon is figyel arra, hogy haja csodásan mutasson. Állítása szerint függővé vált a Body Shop banános kondícionálójától, hiszen még napok elteltével is illatos a haja tőle. Mielőtt pedig kilép az ajtón, egy kis mennyiségű hajfény szérumot (Fudge Gloss, 3700 Ft) dörzsöl össze az tenyerei között, majd alaposan átborzolja vele a tincseit, így lesz extra volumenű és szuperfényes a hajkoronája! Próbáld ki te is!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest